Kilo Vermenin En Kolay Yollarını Buldum - Resimli

- 03:29
Sitemizde kendime uyguladığım bir çok diyeti ve zayıflama yöntemini sizlerle paylaştım. Bugün ise en çok tercih edilen benim de ara ara uyguladığım teknikleri sizlere aktaracağım.

Bir diyete başlarken asla uyguladığınız diyetin işe yaramayacağını düşünmeyin. Başladığınız diyetin size neler getireceğini ve neleri götüreceği hakkında bilgi sahibi olun. Herkes kilo vermek için diyete başlar. Ama bu kişilerden bir çoğu diyetine devam etmez ve diyetini bozar. Kilo vermek zayıflamak çok zor değil. Yapmanız gerek tek bir şey var o da İNANMAK.


Size uygun sizi yansıtan diyetler seçmeye özen gösterin. Bu nasıl olacak derseniz (diyet nedir?)bu yazımızı mutlaka okumalısınız...

İşte size Kilo Vermenin Püf Noktaları

Kahkaha At Zayıfla Kilo ver

kahkaha diyet

Mutluyken yapılan her işte verim daha çok olduğu gibi zayıflarken de atacağım bir kahkaha kalori harcamak demektir. Gün içinde attığımız her kahkaha 230 kaloriye bedeldir. Yani her içten gülüş bizim 230 kalori yakmamızı sağlıyor. Kahkahanız bol olsun...

Tarçın ve Yoğurdun Faydaları


Tarçının faydalarını saymakla bitmez. Ama bizim için en önemli özelliği metabolizmayı hızlandırmasıdır. Tarçın yoğurt karışımı çok iyi bir rahatlatıcıdır. BU karışımla beraber metabolizmanız hem hızlı çalışacak hemde güçlenecektir.
Diyet Yap Stres Yapma


Diyet yaparken yapmayacağımız iki şey var. Birincisi diyeti bozmamak ikincisi ise stres yapmamak. Yapılan araştırmalar şunu gösteriyor ki stresle yaptığımız tüm işlerde eksiklikler vardır. Stres yönetimi için bir uzmana başvurabilirsiniz. Kendinize güvenin. Kendine güven stresle baş etmenin en temel kuralıdır.


Kırmızı Biber Ye




Tv izlerken bilgisayar kullanırken asla yemek yeme!


Takip ettiğiniz dizileri yemek zamanına getirmemeye çalışın. Bu düzen sizin için çok önemlidir. Televizyon izlerken ve bilgisayar kullanırken ne yediğimizi anlamayız ve daha çok yemek tüketiriz. Bunun için yemek yerken tv ve pc den uzak durun. 
----------------------

Benim belirlediğim  ve dikkat ettiğim uyguladığım zayıflama yöntemleri bunlar. 
Peki sizlerin uyguladığı zayıflama yöntemleri nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum.