Göbek Ve Kalça Eriten İçecek Tarifi

- 13:28
Demet Kutluay uzun süredir kullandığı ve olumlu sonuçlar aldığı içeceği bizlerle paylaştı. İçeceği hazırlayan kişi ise Beslenme Uzmanı Selahattin Dönmez.
Bir çok kişi gibi sizde göbeğinizin fazlalığından kalçalarınızdan şikayetçi misiniz? Bel bölgesindeki yağları nasıl eriteceğim? diye kendinize devamlı sorular sorup araştırmalar mı yapıyorsunuz? Beslenme uzmanı ve diyetisyen Selahattin Dönmez tüm bu sorunlarınızı çözecek tarifi sizlerle paylaşıyor.
Yazının devamında Göbek ve Kalça Eriten Tarif hakkında önemli bilgiler verilecektir. 
"Bölgesel yağlanmadan kurtulmak zor olsa da imkansız değildir. Oluşturduğum bazı formüller ile bu sorunu oratada kaldırabiliriz. Özellikle tropik meyveler yağlanmayı engelleyici özellikte yapısı vardır. Tropik meyvelerin içeriği diğer meyvelere göre daha yoğundur. Antioksidan içeriği de bunlardan biridir. Tropikal meyveleri buldukça yemek çok faydalıdır.

Demet Kutluay spor ve sağlıklı beslenme diyetinin yanında bu çorbayı kullanarak istediği ölçülere kolayca ulaştı. Uzmanların göbek ve bel bölgesindeki yağları eritmek için çok farklı yollar denemiş. Dönmez uyguladığı kişilerde olumlu sonuçlar aldığını belirterek bu özel formülü bizlerle paylaştı.
İşte size çok Selahattin Dönmez Formülü.
demet kutluay diyeti

Özel Göbek ve Kalça Eriten İçecek

Malzemerler
  • Zencefil (1 parmak kalınlığında)
  • Yarım havuç
  • Olgun mango (1 tane)
Nasıl Hazırlanır?
Tüm malzemeler güzelce temizlenir. havuç, zencefil ve Mangonun kabukları soyulur, çekirdekten çıkarılır. Katı meyve sıkacağı ile güzelce sıkılır. 

Sonuç:
  • 1 bardak çorba çıkar.
  • 1 Kase çorba 120 kaloridir. 
Kullanımı:
Yatmadan önce bir küçük su bardağı içiniz. 
1 ay içinde 5 defa bu içeceği kullanınız. 
3 gün içip 3 gün içmeden bu süreyi eşit bir şekilde tamamlayabilirsiniz...

Editör Notu:
Bu formül; Göbek Eriten Diyet Listesi ve egzersizler konusunda anlatılanlar ile yapmanız halinde bel, basen ve kalçadaki yağların erimesinde faydası daha çok olacaktır.

Bir önceki yazımızda 'Günlük Protein, Karbonhidrat ve Yağ İhtiyacı' konusunda besin grupları, sağlıklı menü örnekleri, alınması gereken temel besin değerleri hakkında bilgiler verildi.