Ünlüler Nasıl Zayıflıyor?

- 00:55
Ünlüler Nasıl Zayıflıyor? Ünlülerin zayıflama sırrı ortaya çıktı. Herkesin merak ettiği sorunun artık bir cevabı var. Şimdiye kadar Deniz Akkaya, Petek Dinçöz'ün kullandığı zayıflama yönteminin ilk öncüsü Madonna'nın ardından ülkemizde de yaygınlaşan yöntemin adı "tairex" (Elektrikle Zayıflama)
Daha ayrıntılı bilgi için yazımızı okumaya devam edin.


Elektrikle Zayıflama'nın orijinal ismi tairex. Ülkemizde ünlü sanatçıların yanı sıra bilindik başka isimlerde bu yöntemi kullanıyor. Deniz Akkaya doğumdan sonra kalan kilolarını vermek için Amerika'da tairex ile tanıştı. Petek Dinçöz'de bunu uygulayan başka bir ünlü, bu yöntemle formda kalıyor.


Elektrikle Zayıflama (Tairex) Nasıl Uygulanıyor?

Şimdi anlatacaklarımız ilk okuduğunuzda size biraz ilginç gelebilir.Hepsi gerçek. Zayıflamak isteyen kişiye ıslak yelek giydiriliyor. Ardından vücuda elektrik veriliyor. Bu işlemle ulaşılmayan kaslar daha da güçleniyor. Petek Dinçöz yeni albümünün tanıtımında daha fit görünmek için bu yöntemi haftada 2 kere uyguluyor.

ünlülerin zayıflama yöntemi

Akkaya ise "Bu yöntem ülkemizde daha yeni yeni biliniyor. Elektrikle zayıflama yani tairex dünyada çok moda. Julia Roberts, Madonna gibi dünya starları bu yöntemi çok kullanıyor. Ben haftada 1 gün uyguluyorum, 25 dakikamı alıyor. Şunu söylemem gerekir ki çok zor bir yöntem. Formumu korumak için elektrikle zayıflamanın yanında haftanın 5 günü sıkı spor ve yürüyüş yapıyorum." dedi.
Bugün