Işın Karaca Nasıl Zayıfladı? Hülya Avşar'da

- 00:12
Işın Karaca nasıl zayıfladığını Hülya Avşar'a anlattı.
Kilolu olarak tanıdığımız şarkıcı Işın Karaca haşimato troidi hastalığı ve metabolizma sorunları nedeniyle kilo veremiyordu. Bir çok diyet deneyen popüler şarkıcı en sonunda zayıflamayı başardı ve görenleri çok şaşırttı.

2 Nisan'da Hülya Avşar'a katılan Işın Karaca nasıl zayıfladığını anlattı. Önceden makarnacı biri olduğunu söyleyen Işın Karaca hızlı yemenin çok zararlı olduğunu söyledi.

Işın Karaca sözlerine şöyle devam etti. 'Artık sağlıklı beslenmeyi ve nefsime hakim olmayı öğrendim, kilo vermek isteyen insanlar bunun için mücadele etmek zorundalar. Kimse şişman olmak istemez. 106 kilo olduğumu hatırlıyorum. Şimdi ise 65-66 kiloyum.'

Işın Karaca zayıfladı.

Bir çok diyet deneyen ünlü şarkıcı kendi çabalarıyla kilo vermeyi başardı yalnız hastalığı nedeniyle tekrar kilo aldı. Zayıflamayı kafasına koyan şarkıcı mide ameliyatı olmaya karar verdi. Midesinin 2/3'si alındı ve 2015 yılına yeni kilolarıyla merhaba dedi. En sonunda 36 beden olmayı başardı.

Hülya Avşar'ın ' Her şeyin üzerine yakışıyor olması ve bundan sonra da böyle devam edeceğiniz düşünmek seni nasıl hissettiriyor?' sorusu üzerine;

- İlk 4 ay çok zor bir süreçti. Alışmakta zorlandım. Şuan ki halimi çok seviyorum. Yeni kilom beni güzel bir havaya soktu. Kendimi artık kadın gibi hissediyorum. Şuan 8 kaşık her yemekten yiyebiliyorum.

Işın Karaca'ya yeni kilosuyla sağlıklı günler diliyorum...

OkuyunPelin Öztekin Zayıflama Hikayesi