20 Ayda Ameliyatsız 74 Kilo Verdi

- 15:24
Bu kez zayıflama hikayesi haberi Muğla'dan geldi. Zayıflama ameliyatlarıyla çok büyük kilolar olduğunu hepimiz duyuyorduk. Şimdi okuyacağınız haberde Cennet, ameliyatsız tam 74 kilo zayıflamayı başardı. 154 kilo ile diyete başlayan genç kız, spor ve diyet yaparak 20 ayda ameliyatsız 80 kiloya düştü.

Nasıl Zayıfladı?

22 yaşında fazla kilolarıyla ilgili sürekli sorun yaşayan genç kız, yürüyüş, bisiklet ile spor yaparak ve beslenmesine dikkat ederek diyet yaparak 20 ayda 74 kilo vermeyi başardı. Sevincini sosyal medyada öncesi ve sonrası fotoğrafıyla arkadaşlarıyla paylaştı. Cennet'in yeni halini görenler ise çok şaşırdı.

Peki nasıl zayıfladı, kendisinden dinleyelim...
Son zamanlarda çok fazla kilo almaya başlamıştım. Sağlık sorunları da yaşayınca artık bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. Sağlığım ve kilom bana dikkatli olmamı söylüyordu. Sağlıklı beslenme nedir, diyet nasıl yapılır konularında araştırmalar yaptım. Öğrendiğim diyet programlarını uygulamaya başladım.
zayıflama hikayeleri 2016
Abur cubur, şekerli ve hamurlu yiyecekleri hayatımdan çıkardım. Bol bol su içtim. Sağlığımı düşününce yemek yemek aklıma dahi gelmemeye başladı. Öğünleri hiç aksatmadan zamanında yapmaya çalıştım. Sağlığımı düşündükçe yemek yemek aklıma dahi gelmiyordu. Böyle  bir sonuç alacağımı bende hiç düşünmemiştim. Şimdi çok mutluyum bundan sonra sağlıklı olmanın değerini daha iyi bileceğim. (hürriyet)

Tebrikler Cennet, yeni hayatında, kilosuz ve sağlıklı günler seninle olsun...
→ Bir önceki "Şişman mıyım? Zayıf mıyım?" başlıklı yazımızda 'şişman mısınız, zayıf mısınız, hesaplama, zayıflama testi' hakkında bilgiler verildi.