Limon Kaç Kalori? Limon Zayıflatır mı?

- 00:02
Yüksek oranda C vitamini içeren limon, potasyum, folik asit, magnezyum ve lif açısından da zengindir. Soğuk algınlığı hastalıklarına yakalanmamak veya tedavi olmak amacıyla nane ile birlikte kaynatılarak içilebilir. 1 Limon kaç kalori, limon zayıflatır mı yazısını okumaktasınız.
Kaç Kalori  > Limon Kaç Kalori?

BESİN DEĞERİ
1 tane limon  (100 gr.)
Karbonhidrat : 9 gr
Protein : 1,1 gr
Yağ : 1,3 gr
Potasyum:  138 mg
Diyet Lifi: 1,8 gr
Kalsiyum: 26 mg
A vitamini: 22 IU
C vitamini: 53 mg
Magnezyum: 8 mg
29
KALORİ
Kaynak: USDA
limon zayıflatırmı

1 Limon Kaç Kalori?

Yemeklere katılarak tüketilen limon en fazla salata ve balık ürünlerinde kullanılır. Soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklara nane ile beraber kaynatılarak içildiğinde çok iyi gelmektedir. Orta boy bir limon 100 gramdır ve 29 kaloridir. C vitamini açısından zengindir. Kalorisi az olduğundan ve faydalı bir yiyecek olduğundan sağlıklı yiyecekler kategorisindedir.

Limon Kilo Zayıflatır mı? Kilo Yapar mı?

Limon suyunu zayıflattığını bir çok yerde okuduğunuzu düşünüyorum. Limon zayıflatır mı sorusu bir çok defa bana da soruldu. Hiç bir besin tek başına zayıflatmaz. Limon vücuttaki yağların atılmasına yardımcı olur. Tek başına sadece limon yiyerek veya suyunu içerek kilo vermek mümkün görünmüyor. Çok fazla limon suyu içildiğinde mide sorunlarına neden olmaktadır.

Limon zayıflatır mı konusu böylece sonuca kavuşmuş oldu. Limonun sağlığımıza en büyük yardımı ise C vitaminini içeriğinde bulundurması. Özellikle soğuk havalarda C vitamini alımını arttırma gerekiyor. Spor öncesi ve sonrası C vitamini tüketmek kas oluşumunu destekler. C vitamini aynı zamanda bağışıklığı güçlendirir, vücuttaki fazla suyun ve toksinlerin dışarı atılmasını sağlar.
KAÇ KALORİ?
Yiyecek sorgula...