Yağ Yakan Özel Tarif

- 10:52
Havaların soğumasıyla beraber metabolizmada görülen yavaşlamalar vücutta fazla yağın birikmesine neden oluyor. İstenmeyen kilolardan uzak durmak için öncelikle metabolizmayı canlandıracak egzersizler yapmalısınız. Yaptığınız sporu yedikleriniz veya içtiklerinizle de desteklerseniz sonuç çok daha iyi olacaktır. Uzmanların özellikle kış aylarında içilmesini önerdiği bir karışım var. Yağ yakan tarif, yağları depolamadan dışarı atılmasını sağlıyor.

Kış aylarını dikkatli beslenerek geçirmezseniz İlkbahar'a fazla kilo sorunlarıyla girmeniz muhtemel olacaktır. Yapılan araştırmalar insanların en fazla kiloyu kış aylarında aldığını gösteriyor. Bahar mevsimine daha fit girmek için beslenmeye dikkat edin. Metabolizmayı hızlandıran yağ yakan tariflerle kilo alımının önüne geçin. İşte yağ yakan çok özel tarifimiz...


Malzemeler
    zayıflatan tarifler
  • 1 Küçük elma
  • 1 çorba kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 limon suyu
  • 1 limon kabuğu
Hazırlanışı

Limonu soyun ve kabuğunu bir bardak sıcak suyun içine koyun. 10 dakika beklettikten sonra içine 1 limon suyu ve 1 yemek kaşığı elma suyunu ekleyin. 1 çay kaşığı kırmızı toz biberi de üzerine serpin. Hepsini karıştırın. Yemeklerden 10 dakika sonra için.
Özel Diyet Yemekleri
Daha Fazla Diyet Tarif→