Hızlı Yağ Yakan En iyi 5 Egzersiz

- 23:16
Hızlı yağ yakmak için sadece diyet etkili olmayabiliyor. Bunun için egzersiz yapmak şart. Uzmanlar egzersiz ile diyetin beraber yapıldığında kilo vermede daha etkili olduğunu söylüyor. Egzersiz yaparken beslenmeye dikkat edilmezse yağlı besinler tüketilirse egzersizin etkisi olmayacaktır. Diyet yapanların başarısız olmalarının çoğunun sebebi bu olarak gösteriliyor.
Az yemek yemek de zayıflama yöntemi olarak kullanılan başka bir yöntemdir. Bu durumda hızlı yağ yakmak için kullanılan yanlış bir yöntemdir. Metabolizma yavaşlar, vücut yağ depolarını korur. Şimdi dikkat; kilo vermek hızlı yağ yakmak için en iyi yol, sağlıklı yiyecekler tüketerek egzersiz yapmaktır. Böylece metabolizma hızlanır.

Bugün vereceğim egzersizler iyi bir diyet listesi ile kullanıldığında kilo vermenin tadına varacaksınız.

HIZLI YAĞ YAKTIRAN EGZERSİZLER

EGZERSİZ - 1
egzersiz programı
Basit bir hareketle başlayalım. Karın kaslarını çalıştıracak bu hareket ile yağ yakmaya başlayın.
Sırt üstü uzanın, avuç içlerini yere getirerek kolları uzatın. İki ayağınızı yerden 1 karış kaldırın. Bir bacağını kaldırırken diğer bacağını sabit tut. Aynı hareketi diğer bacak ile tekrarla.
8 Tekrar sonunda 1 dakika dinlenebilirsin.

EGZERSİZ - 2
egzersiz programı

Sırt üstü uzanın. Dizleri yukarı kaldırın. Eller ensede tutarak kollardan destek alarak bir sağa bir sola doğru başınızı kaldırın. 8 tekrar yaparak 1 dakika dinlenin.

EGZERSİZ - 3
egzersiz programları

Köprü hareketi için sırt üstü uzanın. Ayaklarınızı kendinize doğru çekerek dizleri yukarı kaldırın. Kalçanızı kollardan destek alarak yukarı kaldırın. 8 x 2 tekrardan sonra dinlenin.

EGZERSİZ - 4
yağ yakan egzersizler

1- Elleri havaya kaldırın. 2- Dizleri bükerek elleri ayak parmaklarının yanına yere dokunun. 3- Ayakları geriye atarak şınav pozisyonu alın. 8 tekrar yaparak dinlenin.

EGZERSİZ - 5
egzersizler

Şınav hareketi alın. Ayak parmak uçlarından ve kollardan destek alarak durun. Kollarınızı bükerek şınav çekmeye başlayın. 4 x 4 tekrar yapın.

Diğer Egzersizler İçin Tıklayın...