G String Diyeti ile Harika Kalçalar

- 00:07
Hemen hemen herkes mükemmel kalçalara sahip olmak ister. Ancak gerek alınan gıdalardan gerek sıfır egzersizden gerek ise yoğun iş hayatından dolayı spor salonlarına gidip bunu geliştirmek biraz zordur. Fakat son zamanların sıklıkla tercih edilen ve adını da duyurmayı başaran bir diyet çeşidi vardır. Bu bahsi geçen diyet G String diyeti olmakla beraber oldukça işe yaramaktadır. Sizler de bu diyeti uygulayarak mükemmel bir kalçaya sahip olmak istemez misiniz?

En Zor Eriyen Kalça Yağları Şimdi Kolaylıkla Erimektedir

Vücudun en zor eriyen yağların toplandığı yer kalçalardır. Biçimsiz ve şekilsiz kalçalar çok sayıda nedenden dolayı ortaya çıkmaktadır. Bu nedenler arasında hareketsizlik, yanlış ve yeterli beslenme vb. gibi sebepler bulunmaktadır. Sizler de G String diyeti uygulama şeklini öğrenerek kolaylıkla kalçadaki yağları eritebilirsiniz. Bu diyet sayesinde arzu ettiğiniz muhteşem kalçalara sahip olabilirsiniz.
diyet listeleri

Dünyanın Konuştuğu Diyet: G String Diyeti

Amerika başta olmak üzere pek çok ülkede bilinen ve uygulanan diyet günümüzün gözde diyetleri arasında yer almaktadır. Özellikle ünlülerin tercih ettiği diyet oldukça basit bir uygulanışa sahiptir. Her diyet gibi uyulması gereken bazı kurallar vardır. Bunlara uyulduğu takdirde hemen herkes kendisi için ideal olan kalçalara rahatlıkla sahip olmuş olur.

Diyet İçin Gerekli Gıdaların Temini

Diyetlerin kendi içerisinde yer alan belli sebzeler ve meyveler vardır. Gıda teminlerinizi gerçekleştikten sonra kolay bir şekilde diyetinize başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek unsur size yakın ya da güvendiğiniz süper markete veya aktara gitmektir. Bu gibi yerlerden malzemeleri kolaylıkla temin edebilirsiniz.

G String Diyeti Tam Olarak Hangi Bölgelere Etki Etmektedir

G String diyetinin etki alanı tam olarak kalça ve basenlerdir. Bunun yanı sıra bacaklar gelmektedir. Özellikle ise kalçasında ve diz kapağı bölgesinde bulunan fazla kilolarda sıkıntı yaşayan hemen hemen herkesin rahatça yapacağı bu diyet 6 ya da 7 hafta uygulanmasının ardından kişiyi çözüme götürecektir.

Diyet Kayısı Ve Badem Müslisi ile Mükemmel Karışım


Yapıp kullanacağınız diyette badem müslisi bulunmaktadır. Badem başta olmak üzere pek çok meyveyi içeren bu karışım vücudunuzda oldukça etkilidir. Hem enerji bakımından hem de içerisindeki tahıl gibi bileşenler bakımından faydalı gıdalar bulunmaktadır. Tahıl, meyve ve badem olmak üzere bu üçlü G String diyet gıdaları bakımından önemlidir. Bu etkili karışım ile sizler de hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

G String Diyetinin Günlük Programı

G String diyetinin günlük programı kahvaltı, öğlen ve ana öğün olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır. Bunlar şu şekilde olmaktadır:

Kahvaltı:
Badem müslisi + bir fincan süt + muz + elma

Öğlen:
Badem müslisi + yarım muz + az miktarda kuru üzüm

Ana Öğün:
Meyve + temel gıdalar yer almaktadır.

G String Diyeti yaparken önerdiğimiz bir de Egzersiz Programı var. Bu hareketleri yapmak daha sıkı kalçalara kısa zamanda ulaşmanızı sağlayacaktır.
G String Diyetinde Ana Öğün Menüsü Nasıl Olmalıdır?
Diyet yukarıda belirtilenler dışında belli ana öğünlerden oluşmaktadır. Bu ana öğünler badem müslisi gibi 6 ya da 7 hafta tüketilmeye özen gösterilmelidir. Unutmadan bir diyette önemli olan düzenli olarak uygulamaktadır. Çünkü kesin sonuç almak için düzenli olmak şarttır. Günlük ana öğünlerinizde diyete başladıktan sonra şunları tüketmeniz önemlidir:

Pazartesi:
Bir tavuk kanadı ya da tavuk göğsü ızgarası + yeşil salata + herhangi bir meyve ( tercih size bağlı )

Salı:
Bir kâse büyüklüğünde olacak şekilde spagetti + herhangi bir meyve ( tercih size bağlı )

Çarşamba:
Bir ya da iki yumurtalı omlet + domates + havuç

Perşembe:
Ton balığı + yeşil salata + pişmiş yumurta + herhangi bir meyve ( tercih size bağlı )

Cuma:
Oldukça ince bir şekilde parçalara ayrılmış tavuk göğsü + haşlanmış havuç + brokoli + herhangi bir meyve ( tercih size bağlı )

Cumartesi:
Az miktarda bir dilim hindi göğsü + karışık yeşil salata + haşlanmış mısır + herhangi bir meyve ( tercih size bağlı )

Pazar:
Rosto edilerek hazırlanmış en fazla üç dilimden oluşan biftek + brokoli salatası + havuç + iki tane haşlanmış patates + herhangi bir meyve ( tercih size bağlı )