İbrahim Saraçoğlu Beyaz Lahana Kürü

- 19:04
Hemen çok sayıda kür hazırlayan ve konu hakkında bilgisi olan İbrahim Saraçoğlu bu sefer de lahana kürünün kullanımı konusunda tavsiyeler de bulunmaktadır. Aklınıza gelebilecek hatta gelmeyecek pek çok yararı bulunan kür özellikle zayıflamak isteyen bay ve bayanlar olmak üzere hastalıklara da etki etmektedir. Sizler de bu kürü deneyerek hem fazla kilolarınızdan hem de birçok hastalığınızdan kolayca kurtulabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenler İçin Lahana Kürü

Sayısız faydası olan lahana kürü zayıflamak isteyenler için birebir etkili bir yöntemdir. Vücudun onarılmasına ve yağ gibi sorunların çözümünde tavsiye edilen bu kürü sizler de evlerinizde rahatlıkla yapabilirsiniz. Kilo vermek ve yağ yakması ile tanınan bu kür sizlerinde kilo vermesine ve vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olacaktır.

kür tarifleri

Lahana Kürü Ne İşe Yarar?

Lahana kürünün faydaları şu şekilde sıralanmaktadır:

➤ Anti – toksin özelliği bulunan kür vücutta depolanmış tüm toksinlerden arınmanızı sağlamaktadır. Böylelikle kolon kanseri olma riskinizi de azaltmaktadır.

➤ Yaz ya da kış aylarında birikmiş olan fazla kilolardan kurtulmanızı sağlamaktadır. Öyle ki lahana kürü kilo verdirme ve zayıflatma konusunda oldukça etkilidir.

➤ Selüloit sorunlarının ortadan kaldırılmasında fayda sağlamaktadır.

➤ Vücudun canlı olmasını ve dinç kalmasını sağlar.

➤ Kan dolaşım sisteminde bir düzen sağlayarak sistematik olarak çalışmasına yardımcı olur.

Lahana Kürünün Zararları Var Mıdır?

Beyaz lahana kürünün herhangi bir zararı bulunmaktadır. Aksine oldukça olumlu etkileri bulunmaktadır. Sağlıklı bir içecek olmasının yanı sıra kullananlar tarafından da kötü bir yorum ile karşılaşmayan lahana kürü bitkisel bir kür olduğu için sizleri anti – toksinlere karşı da korumaktadır. Bu da sizin hastalıklara karşı direncinizi artırmaktadır.

Yılda En Az 2 Kere Yapılması Gereken Kür: Lahana Kürü

Yılda en az 2 kere yapılması gereken lahana kürünün ideal süresi yılda 3 ya da 4 defa tekrarlanmasıdır. Bir yıl içerisinde düzenli olarak 3 ya da 4 kez yapıldığı takdirde etkisini oldukça çabuk gösterecektir. Bu bakımdan da vücudunuzun genel anlamda yenilenmesine de yardımcı olmaktadır.

Lahana Kürü Nasıl Hazırlanmaktadır?

Bir adet beyaz lahana hâli hazırda bekletilir. Bu beyaz lahanadan 6 ya da 7 adet lahana yaprağı kopartılır. Bunu kopartmadan da yarım litre su kaynatılır. Kaynatılan suya 6 ya da 7 adet beyaz lahana yaprağı atılır. 3 dakikada sonra yaprak bekletilir. Süre tamamlandıktan sonra içine yarım maydanoz atılır. İkinci 3 dakika da geçtikten sonra suyu süzülür ve içilmeye hazır hale gelir. Toplam olarak 6 dakika bekletilen maydanoz ve beyaz lahana yaprağını daha fazla kaynatmamaya dikkat edin. Böylelikle etkisini kaybetmemiş olacaktır.

Not: Beyaz lahana kürü her gün taze olarak hazırlanmalıdır. Bu nedenle hazırladığınız kürü bir gün içinde sabah ve akşam olarak bitirmeye özen gösterin.

Lahana Kürü Nasıl Bir Uygulama Programı ile Uygulanmalıdır?
Beyaz lahana kürünün uygulaması yaklaşık 5 gün içeren bir süreyi kapsamaktadır. 5 gün boyunca sabah ve akşam olarak ister aç karnına ister iseniz tok karnına rahatlıkla tüketebilirsiniz. Bu öğünler de bir su bardağı miktarınca tüketmeniz yeterli olacaktır.

Toksin atıcı ve kan dolaşımlarını düzenlemesi bakımından faydalı olan bu beyaz lahana kürünü 5 gün kullandıktan sonra 3 ya da 4 gün ara verdikten sonra tekrar 5 gün kullanmanız daha da etkili olacaktır. Toplamda genelde 10 günlük bir süreyi kapsayan lahana kürünü bir yıl içerisine en az 2 kez yapmaya dikkat edin.