Şok Diyet Listesi 5 günde 5 kilo ver

- 01:19
Hemen hızlıca zayıflamak mı istiyorsunuz? İşte size 1 haftalık bir şok diyet listesi. Diyetimizi harfiyen uygulamanız gerekir. 1 hafta sonun da 5 kilo vereceksiniz. Bol su içmeyi asla unutmayın. Halsizliğiniz olursa su içerek geçiştirmeye çalışın. Şimdi diyetimize geçelim...

Bu diyetle beraber 5 günde 5 kilo verebilirsiniz.

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Patateslere baharat dışında hiç bir şey ilave etmiyorsunuz.Sabahtan itibaren Hangi Sebzelerle başlıyorsanız ONUNLA DEVAM Ediyorsunuz. İsterseniz 40 çeşit Sebze yiyebilirsiniz. AMA BU sebzelerin sabahki tabağımızla aynı olmalı. Yani güne nasıl başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
  şok diyet göbek eritme
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...güne nasıl başlıyorsak onunla devam ediyoruz. Patateslere baharat dışında hiç bir şey ilave etmiyorsunuz.

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARiÇ) tüketin.güne nasıl başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

5. gün: Sok diyet
Yalnızca yumurta. baharat dışında hiç bir şey ilave etmiyorsunuz. Yada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....güne nasıl başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. Fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.