Elma Sirkesinin Zayıflamaya Etkisi Var mı?

- 00:12
Elma sirkesi çok önceden beri kullanılan şifa kaynağıdır. Vücudumuzun her yerine çok faydalı olan elma sirkesinin mucize özellikleri arasında zayıflama da bulunuyor. Biz zayıflamadan bahsetmeden önce elma sirkesinin faydalarından bahsedelim.

Elma Sirkesinin Faydaları

  • Antiseptik özelliği vardır. 
  • Boğaz ağrısını rahatlatıcı özelliği bulunmaktadır. 1 bardak suya katılan bir kaşık sirke ile yapılan yapılan gargara çok faydalıdır. 
  • Sivilceleri yok etmek için banyo suyuna katılması tavsiye ediliyor. 
  • Kepeksiz sağlar için durulama suyuna katılan sirkenin kepekleri arındırıcı özelliği bulunmaktadır. 
  • Varisleri rahatlatır. Bacaklarınızdaki varisli yerleri sirkeli bez ile sarın. 30 dakika bekledikten sonra ayakları yukarıda bekleterek uzanın. Ağrınızın hafiflediğini hissedeceksiniz. 
  • Bu saydıklarım en çok bilinenler. Bunun gibi bir çok faydası bulunmaktadır. 

Elma Sirkesi Şifa Kaynağı Nasıl Kullanılmalı?

1+1+1 yöntemi: Elma sirkesini şifa kaynağı olarak kullanmak istersek 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı sirkeyi ve 1 kaşık da çiçek balı katarak günde 3 kez kullanılmalıdır. Yemeklerden önce kullanılırsa yağ yakıcı ve zayıflatıcı etkisi olur. Burada en önemli nokta elma sirkesinin ve çiçek balının kaliteli olmasıdır. Elma sirkesinin hiç bir yan etkisi yoktur.

Elma Sirkesi su bal Kilo Verdirir mi?

Elma sirkesinin en çok bilinen özelliği zayıflatma özelliğidir. Metabolizmayı hızlanmasını sağlar, sindirimi kolaylaştırır. Zayıflamamıza yardımcı olur. Elma sirkesi güzel bir zayıflama programı ile beraber yapılırsa daha etkili olur. Egzersiz yapmayı da unutmamak gerekir.

Dikkat: Mide problemleri olanlar kullanmasın yada daha az ölçekle kullanabilirsiniz...