Deniz Seki Sebze Detoksu ile Zayıfladı

- 23:01
Deniz Seki yıllardır kilolarıyla başı dertteydi. Detoks Programı sayesinde 2 ayda 15 kilo verdi. Sebze detoksu uygulayan Şarkıcı Deniz Seki 'Sonunda 38 beden oldum.' dedi.
Yıllardır bir çok diyet programı denemesine rağmen zayıflamayı başaramayan Deniz Seki albümden önce uyguladığı Sebze detoksu programı sayesinde 15 kilo verdi. Deniz Seki nasıl zayıfladı?
Yazının devamında Deniz Seki Sebze Detoksu hakkında bilgiler verilecektir...
Sebze Detoksu ile zayıflamaDeniz Seki'nin kısa sürede 15 kilo vermesi sosyal medyada ve yakın arkadaşları tarafından merak konusu oldu. Deniz Seki zayıflama sırrını şöyle açıkladı:

Bir çok kadının hayali olan 38 bedene çok kısa sürede ulaştım. Bunu nasıl başardım?
    Yeşil detoks deneyin
  • Yaşam koçum eşliğinde her gün 1 saat yürüyüş yaptım. 
  • Diyetisyenimin verdiği diyet listelerini aynen uyguladım. 
  • Bir çok diyetten vazgeçerek sebze detoksu uyguladım. Haftada bir gün Sebze detoksu ile çok güzel form tuttum. Gün içinde beni zinde tutarak zayıflamam çok büyük yardımcı oldu. 
  • Çok sevdiğim hamur işlerinden ve tatlıdan uzak durdum. 

Sebze Detoksu Nasıl Yapılır?

Yeşil sebze detoksu yeşil sebzelerin suyunu içerek uygulanan bir arınma yöntemidir. Roka, dereotu, kereviz, ıspanak, fesleğen, pazı kara lahana gibi koyu yeşil sebzelerin suyunu sıkarak içine birazda limon sıkarak harika bir lezzet ortaya çıkıyor. Gün 2-3 defa içerek Yeşil Sebze Detoksu ile zayıflayabilirsiniz.

Kaynak: Bugün gazetesinden derlenmiştir...