Ender Saraç Yaza İncecik Girin

- 22:37
Hızlı ve sağlıklı kilo verdiren diyetlerle yeni yazı dizisine başlayan Dr. Ender Saraç yaza incecik girmenin sırlarını anlatıyor.
Yaza Hazırlık diyeti  ve yağlanmayı azaltan süper tarif sizlerle...
Nisan ayı da bitmek üzere. Yaz için son kulvara girmek üzereyiz. Hala bu maratonda yerinizi almadıysanız DiyetEvim'in size sunduğu fırsatları, sağlıklı beslenme ve kilo verme önerilerini kaçırmayın. Konumuz yaza kadar nasıl kilo verilir? Ender Saraç'ın sağlıklı diyet listeleri ile hızlı ve sağlıklı kilo verebilirsiniz.

Ender Saraç yazı dizisinde özellikle bel ve basen bölgesini eritmek için çok özel tarifleri vereceğini söylüyor. Birazdan bu tariflerden 1 tanesine burada yer vereceğim.

İncecik bir yaz mevsimini hayalini kurun ve o hayali gerçekleştirmek için harekete geçin. Kilo vermek için yaza kadar etkili bir program hazırlayın kendinize. Bu programın içine diyet listesi, egzersizler ve su eklemeyi unutmayın. Sitemizin içeriğinin her yerinde size kilo verdirecek çok önemli bilgiler bulunmakta. Gerisi sadece size kalmış. İnceleceğinize inanın ve asla vazgeçmeyin.
Bu sefer kesin olacak...

Ender Saraç Yaza Hazırlık Diyeti

Sabah: 1 bardak ballı, limonlu su (1 çay kaşığı bal, 10 damla limon suyu)
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2 çorba kaşığı yağsız lor (maydanoz karışı ve az zeytinyağı)
Öğle: Balık ve roka salatası (balık yerine, tavuk gibi proteinli yiyecekler tercih edilebilir.)
Ara Öğün: 6 çilek, kavrulmamış 10 badem
Akşam: 1 büyük kase sebzeli detoks çorbası, taze yeşillik ve salata
Son: Semizotu 1 küçük kase yoğurt.

ender saraç diyetleri

Ender Saraç Yağlanmayı Azaltan Süper Tarif

Detoks Çorbası
Malzemeler
2 kabak
5 tane orta boy enginar
1 soğan
2 diş sarımsak
3'er tane maydanoz, dereotu ve dal soğan
1'er çay kaşığı zerdeçal ve zencefil
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Yarım Limon
2,5 Litre Su

Hazırlanışı
Tüm malzemeyi doğrayın. Tencereye aldığınız 1 çay kaşığı zeytinyağı ile soğanları ve sarımsağı karıştırın. Malzemelerin hepsini tencereye ekleyin. 2,5 litre su ekleyin. 20 ile 25 dakika ateşte pişirin. Servise alırken limon sıkabilirsiniz.

Okuyun    Ender Saraç Diyetleri

Detoks Çorbası Neden İçilir?
Ender Saraç Detoks çorbası ödemi dışarı atarak şişkinliği azaltır. Kanı ve safra kesesini temizler. Karaciğer ve hücre yağlanmasını azaltır. Bel basen karın bölgenizden incelmeyi sağlar.

 Bir önceki "Yağ Yakan Kür" başlıklı yazımızda 'ibrahim saraçoğlu, zayıflatan kür, kür tarifi, tilya kürü yağ yakan kür' hakkında bilgiler verildi. Kür ile zayıflayın.