Şeyda Coşkun İle 10 Günde 8 Kilo

- 22:28
Kısa bir süre önce anne olan Şeyda Coşkun tekrar okuyucularıyla buluştu. Posta'daki yeni yazı dizisiyle hayranlarını çok sevindirdi. 10 güde 8 kilo vermenin yollarını anlatacak olan Yaşam Koçu Şeyda Coşkun diyeti, kilo verdiren yemek tarifleri, yağdan ve ödemden kurtaracak çay tariflerini bizlerle paylaşacak. Diyet yapmanın yanında mutlaka hareket edilmesi gerektiğini söyleyen beslenme koçu; her gün yürüyüş yapılmasını gerektiğini özellikle belirtiyor.
Şeyda Coşkun ile 10 günde 8 kilo vermek için verilen tarifleri ve diyet listelerini harfiyen uygulamanız gerekiyor. Egzersiz ve yürüyüş yaparak kısa bir zaman kala yaza bomba gibi fit girin.

Açık havada yürüyüş yapmak en ucuz spor etkinliğidir. Açık hava sizi sakinleştirecek bedeninizi dinlendirecek ve fazla kilolardan kurtulmanızı sağlayacaktır.
Günlük 1 Saatlik yürüyüş ile;
  • Kaslarınızı güçlenir, gerginliğiniz en aza iner.
  • Hücreleri yeniler.
  • Kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.
  • Moral ve motivasyon sağlar.
  • Aşk acısından kurtulmanın en iyi yolu da günlük 1 saat yürüyüş yapmaktadır.
şeyda coşkun diyetleri

Şeyda Coşkun'dan Hızlı Zayıflatma Önerileri

  1. Her gün 2.5 bardak su içerek susuzluğunuzu asla göz ardı etmeyin.
  2. Asitli içecekler kilonun en yakın arkadaşıdır. Bitki çayları ise sizin en iyi arkadaşınızdır. Sıcaklar arttığında buzlu bitki çayları güzel olacaktır.
  3. Paket yiyecekleri mümkün olduğu kadar az tüketin.
  4. Sabırlı ve kararlı olun. Çabuk pes etmeyin.
  5. Abur cuburları buzdolabınızdan, mutfağınızdan kaldırın.

Şeyda Coşkun Kimdir? 

1976 yılında Ankara'da doğan Şeyda Coşkun spor hayatına hentbol ile başladı. Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olduktan sonra sporcu beslenmesi üzerine eğitimler aldı. Amerika'da ünlü diyet koçu Joe Vigil ile beraber çalıştı. Türkiye'de bir çok ünlüye yaşam ve diyet koçluğu yaparak kilo vermesine yardımcı oldu.
Takipte kalın...
Mayıs 2015 Yazı Dizisi-1 Çilek Kinoa Detoksu