7 Şifalı Madde Bulunan Bitkisel Özel Karışım

- 01:06
Dr. Ender Saraç'ın dilinden düşürmediği metabolizmayı hızlandıran 7 şifalı maddeyi, bitkiyi sizler için araştırdım. Bu bitkiler metabolizmayı hızlandırıyor, vücudun yağ yakmasına yardımcı oluyor. Zayıflatan, kilo verdiren bu özel karışım, yapılan diyetlerin etkisini arttırmaktadır.

Diyet listesi, egzersiz ve metabolizmayı canlandıran bitkisel karışım. Bu üçü bir araya gelirse kilo verme süreci çok da olumlu geçecektir. Zayıflamaya yardımcı 7 şifalı maddeyi inceleyelim.

Funda yaprağı, tere tohumu, yeşil çay, zencefil, Koenzim Q10, L- Karnitin, krom bitkileri ve maddeleri verilen kiloları koruyor, kilo vermeye yardımcı oluyor.

Sağlıklı Diyet programı, egzersiz ve 7 şifalı madde bulunan karışım ile yapılan diyetler çok daha iyi sonuçlar verecektir.

Yeşil çay üzerine bir çok araştırmalar yapılmış ve yağ yakma sürecinde olumlu katkılar sağladığı bilinmektedir.

Yeşil çay gibi tere tohumu ve funda yaprağı da metabolizmayı hızlandırarak yağ yakmayı sağlar. Metabolizmayı hızlandıran bu bitkilerin karışımı kilo vermenizi destekleyecektir.
bitkisel karışım

7 Şifalı Maddenin Faydaları


tere tohumu
1- Tere Tohumu
Tembel triodi olanlar için tavsiye edilmektedir. Triodin  daha iyi çalışmasını sağlar. Metabolizmayı canlandırıcı etkisi vardır.
funda yağrağı
2- Funda Yaprağı
Uzun süre tok kalmak isteyenler funda yaprağı çayını içebilirler. Zayıflamaya yardımcıdır. Vücuttaki yağların yakılmasını ve dışarı atılmasını sağlar.

zencefil

3- Zencefil
Bağışıklık sistemini güçlendirir. Sindirim sistemini korur. Kilo verirken halsizliğe karşı yenilmesi önerilmektedir.
yeşil çay
4- Yeşil Çay
İçeriğindeki antioksidan bağışıklığı güçlendirir. Metabolizmayı hızlandırır. Kilo verdirir. Sindirim sistemine hastalıklara karşı korur. Daha iyi çalışmasını sağlar.

5- Co-Enzyme Q10
Zayıflamak isteyenlerin aldığı ek besin maddesidir. Bünyenin güçsüz düşmesini engellemek için kullanılır. Güçlü bir antioksidandır. Kansere karşı da korumaktadır. Kilo kaybı sonucunda oluşan halsizliği önler. Bünyeyi canlandırır. Daha detaylı bilgi için Koenzim Q10 yazımızı okuyun.

6- Krom GTF
Diyet yapanların en büyük korkusu olan açlık krizlerine karşı direnç sağlamaktadır. Kan şekerini dengeler. Ani yükselmeler ve düşüşleri engeller.

7- L-Carnitine
Vücuttaki yağ deposu yakılmasına yardımcı olur. Yakılacak olan yağ asitlerini hücrelere taşır. Yağlar yakılırken kas dokusunu korur. Egzersizlerde performansı arttırır. Böylece daha hızlı kilo vermeye yardımcı olur.

Bu madde ve bitkilerle hazırlanan 7 şifalı madde bulunan bitkisel karışımı yemeklerden 30 dakika önce içmeniz tavsiye edilmektedir.
→ Bir önceki "Ender Saraç Brunch Diyeti" başlıklı yazımızda 'Ender Saraç, brunch diyeti, diyet listesi, sağlıklı diyetler' hakkında bilgiler verildi.