10 Dakikalık Kısa Egzersiz Hareketleri

- 16:41
Gün boyu hareketsiz kalan vücudunuzu sadece günlük 10 dakika zaman ayırarak forma sokmaya ne dersiniz? İş güç koşuşturma derken spor salonuna gidemeyenler için, evde olup egzersiz yapmak için zaman bulamıyorum diyenler için özel olarak hazırlanan bu zayıflama hareketlerini yaparak fazla kilolarınızdan kurtulun. 10 dakika egzersiz hareketleri yaparak vücudunuzdaki tüm kasları çalıştırın.
Diyet yapıyorsanız; diyetinizi zayıflama programı haline getirmek için 10 dakikalık zayıflama hareketleri ile diyet listesini birleştirin. Daha kısa sürede forma girin.
egzersiz hareketleri

zayıflatma hareketleri

zayıflama egzersizleri

zayıflama hareketleri

egzersiz hareketleri

evde zayıflama hareketleri

EVDE ZAYIFLAMA HAREKETLERİ SERİSİ

1- Sırt üstü uzanın. Ellerinizin içi yere gelecek şekilde çevirin. Ayaklarınızı 45 saniye boyunca L şekli oluşacak şekilde ayaklarınızı birleştirerek kaldırın indirin. bu hareketi yaparken burundan nefes alın, ağızdan verin. Egzersiz ile Bacak, basen ve karın kaslarını çalıştırdık.

2- Hiç pozisyonunuzu bozmadan sol yana dönün ve kalçalarınızın üstünde ayaklarınızı birleştirerek kaldırın. Sağ elinizi baş arkasına sol kolunuzu yere doğru uzatın. Ayaklarınızı yere değdirmeden elinizden destek alarak kalça üstünde kalkın. 30 saniye yaptıktan sonra diğer kaça üstünde de tekrarlayın. Bu egzersiz hareketleri ile kol, bacak, basen, karın kaslarını çalıştırdık.

3- Sırt üstü uzanın bacaklarınızı tavana doğru uzatın ve ellerinizle ayak parmaklarınıza dokunmaya çalışın. 45 saniye boyunca tekrarlayın. Karın, bacak, basen ve göğüs kaslarını çalıştırdık.

4- Kollar üzerinde plank pozisyonu alın. Ayakları hareket ettirerek kalçanızı sağa sola doğru çevirin. Kalça, basen, omuz, bacak kaslarını geliştirdik.

5- Sağ el üzerinde yan plank pozisyonu alın. Diğer el belde ve bacaklar gergin olmalıdır. 5 saniye bu pozisyonda bekleyin. Kalçanızı aşağıya bırakın tekrar aynı duruşta bekleyin. 45 saniye boyunca tekrarlayın.

6- Ayaklarınızı uzatarak oturun. Bacaklarla beraber ayakları da havaya kaldırın. Ayakları çapraz sallayın. Bu zayıflama hareketi ile bacak, basen ve karın kaslarını çalıştırdık.

7- Sırt üstü uzanın. Ellerden güç alarak ayaklarınızı uzatabildiğiniz kadar yukarı uzatın. 5 saniye yukarıda tuttuktan sonra 45 saniye boyunca tekrar edin. Karın, kalça, bacak ve basen kaslarını çalıştırdık.

8- Sırt üstü uzanın. Ayakları yukarı doğru uzatın. Kollarınızı yerde açın. Ayakları sağa doğru sonra sola doğru uzatarak karın ve kalça kaslarını çalıştırın.

9- Kollar üzerinde plank pozisyonu alın. 30 saniye boyunca bu pozisyonda bekleyin.

Diğer Egzersizler İçin Tıklayın...