Ahmet Maranki Funda Yaprağı Çayı Mucizesi

- 08:48
Çağla Şikel Altuğ'un ve Alişan'nın beraber sunduğu Herşey Dahil programına konuk olan Prof. Dr. Ahmet Maranki zayıflamak isteyenlere özel funda yaprağı çayı tarifini izleyicilerle paylaştı. Funda yaprağı ile zayıflama kilo vermek isteyenleri çok sevindirecek.

Zayıflatan çay 5 tane malzeme ile hazırlanıyor.
Kekik; vücuttaki fazla suyun dışarı atılmasını sağlar, sindirimi kolaylaştırır.
Biberiye; yağ yakar, toksinlerin dışarı atılmasını sağlar, zayıflamayı kolaylaştırır.
Rezene; Şişkinliğe çok iyi gelir. Vücuttaki şişkinliği azaltır, ödemi atar. Funda yaprağı; İdrar söktürücüdür. Şişkinliği azaltır. İçeriğindeki etken madde ile yağ yaktırır.
Yeşil çay ise; Antioksidan gıdaların en başında gelir. Bir çok araştırmalara konu olmuş olan yeşil çay, yağ yaktırır, toksin maddeleri vücuttan uzaklaştırır. Kilo vermek isteyen kişilerin mutlaka içmesi gereken bir çaydır.
Soğuk havalarda içinizi ısıtırken aynı zamanda yağlarınızı atmayı, kilo vermeyi sağlayacak funda yaprağı çayını mutlaka deneyin.

zayıflama çayı tarifi

Zayıflama Kürü Ahmet Maranki

Malzemeler
  • Rezene
  • Kekik
  • Funda Yaprağı
  • Biberiye
  • Yeşil çay
Hazırlanışı

Yarım litre su (2 -2,5 bardak) suyu 5 dakika boyunca kaynatın. Her bir malzemeden 1 çay kaşığı sıcak suyun üzerine ekleyin. Tüm malzemeyi karıştırın. 5 dakika boyunca demleyin.
Ahmet Maranki verdiği zayıflama kürünün akşam ve sabah olmak üzere yemeklerden yarım saat önce 1'er bardak içilmesini söyledi.
* Funda yaprağı zayıflama kürü 21 günlüktür.
* Beslenmenize dikkat etmek koşuluyla 21 günde 5-7 kilo arasında verebilirsiniz.
Özel Diyet Yemekleri
Daha Fazla Diyet Tarif→