Sibel Diye Biri 44 Kilo Vermiş

- 23:15
Haberlerde izlediğiniz mi bilmiyorum. Sibel Diye Biri 18 ayda 44 kilo vermiş. Hem de ameliyatsız, ilaçsız sadece spor ve diyet yaparak. Ben de 18 kilo vermiştim. İnsan gerçekten isteyince yapıyor. Sibel Tonbul 38 yaşında bir İngilizce öğretmeni. Aynı zamanda 3 tane de çocuğu var. 105 kiloya çıkınca doktorun yolunu tutmuş. Doktorların 'kendini mi öldüreceksin' demesiyle sağlıklı zayıflama kararı almış. 2016 yılının ilk zayıflama hikayesi de gelmiş oldu.
İdeal kilo sadece fit formda harika görünen bir vücut anlamına gelmiyor, hastanelerden uzak bir yaşamı da bizlere veriyor. Fazla kilolar bir çok hastalığında beraberinde getiriyor. Sağlıklı bir hayatın yolu ise spor ve sağlıklı beslenmeden geçiyor.

zayıflama hikayesi

2004 yılında kanseri yenmeyi başaran Sibel Tongul, hormon bozukluğu ve kullandığı ilaçlardan dolayı hızlı kilo almaya başlamış. Sonradan da bir çok rahatsızlık peşini bırakmamış. Doktora gitmesiyle diyet yapma, kilo verme kararı almaya başlayarak zayıflama serüveni başlamış. Açtığı sayfada takipçilerine günlük neler yediğini, nasıl beslendiğini, hangi sporları yaptığını paylaşıyor.
Takipçilerinin en çok sorduğu sorular ise ameliyat mı oldunuz, ilaç mı kullandınız, ne kadar süre de verdiniz, sarkma olmadı mı, diyet mi yaptınız...

Sibel Tonbul sorulan sorulara; 'Ameliyat olmadım, ilaç da kullanmadım, diyetisyene gitmedim. Zayıflamak için çok araştırma yaptım.  Nasıl beslenmem gerektiğini keşfettim. Diyet yapmadım. Sadece kötü beslenme alışkanlıklarımı hayatımdan çıkardım. Başladığım günden bu yana ekmek yemedim. Her gün bıkmadan usanmadan yürüyüş yaptım. Sporu hiç bırakmadığım için vücudumda hiç sarkma olmadı.' diye cevap veriyor.

Haberi izleyenlerin en çok merak ettiği konu ise uyguladığı diyet listesiydi.
İşte çok merak edilen diyet listesi:

diyetler

Diyet Evim olarak verdiğiniz kilolardan dolayı sizi tebrik eder, çevrenize gösterdiğiniz ilgi alaka ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
→ Bir önceki Zayıflama Haplarının Yan Etkileri ve Yorumları başlıklı yazımızda 'zayıflama hapları, zayıflatırmı, sağlıklı mı, zararları nelerdir, yan etkisi var mı' hakkında bilgiler verildi.