Az Harcayarak Fazla Kilo Verdiren Diyetler

- 22:02
Farkında olmadan fazla kilolarınızı alırken bir yandan da bütçenizi eritiyorsunuz. Okullar açılıyor, çocuklarınızın okul masrafları, kışa hazırlık derken, gün yüzüne çıkan masraflarınızın artmasından dolayı kendinize diyet bütçesi ayırtmamış olabilirsiniz. Ama artık diyet programınızı ertelemek zorunda değilsiniz. Bu diyet tarifleriyle hem zayıflayacak hem de bütçenizi koruyacaksınız.

Hurma ve Yoğurt İkilisinden Muhteşem Zayıflama Formülü



Birçok diyet karışımının vazgeçilmezi olan yoğurt ve bir o kadar şifalı meyve olan hurma karışımıyla kilo vermeye hazır mısınız? Şimdi sizlerle paylaşacağımız bu muhteşem formül sayesinde yağlarınızı eriterek ideal kilonuzu bulacaksınız.

Yoğurt, yağ yakıcı özelliğiyle kilo vermek isteyen bayanların beyninde yer edinmiş durumdadır. Hurma ise insanın yedikçe yiyesi gelen doğal tatlı içeren ve uzun süre tokluk hissi veren mükemmel bir yiyecek. Bu muhteşem ikilinin yanına artı olarak bir de tarçını ekledikten sonra kürümüz hazırdır. Öncelikle bir kase yoğurdun içine çekirdeği çıkarılmış hurmalarımızı ince ince keserek karıştırıyoruz. Elde ettiğimiz bu karışımın üzerine biraz toz tarçın dökerek sabah kahvaltısından bir buçuk-iki saat sonra tüketiyoruz. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan bu kürümüz emziren anneler, hamile bayanlar ve kalp-tansiyon-şeker hastalığı bulunan bireyler içinde uygundur.

Soğan Suyu Kürü


Soğan birçok derde deva bir yiyecektir. Genellikle ağızda bıraktığı kötü koku nedeniyle tüketilmemektedir. Taze olarak hazırlayıp ve günde iki öğün yemekten önce aç karnına kullanacağımız bu kür, ardından yemek yiyeceğimiz için ağzınızda kötü bir koku bırakmayacaktır.

Hazırlanışı:

Aldığımız orta boy soğanı soyduktan sonra, kaynamakta olan 1,5 bardak suyun içine dörde bölerek atıyoruz. Ortalama 5 dakika boyunca kaynattığımız karışımı, bir süre dinlenmeye bırakıyoruz. Dinlenen ve ılıyan soğan suyumuzu, öğleden önce ve öğleden sonra yemeklerden önce tüketiyoruz.

Limonlu Yoğurt Kürü




Bağışıklı sistemini güçlendiren, hem antioksidan hem de antibakteriyel kanser düşmanı muhteşem bir yiyecek olan limonun gücünü yoğurt ve sade sodayla birleştirerek her gün sabah aç karnına tüketmek, yağlarınıza karşı açtığınız kurtuluş savaşıdır.

Aslında limon tek başına ılık bir suyla aç karnına tüketildiğinde bile yağlarınızı yakmak için önemli bir yiyecektir.

Yoğurt Kürü


Yoğurt diyet besinleri zincirinde önemli bir halkayı oluşturmaktadır. Birbirinden faydalı iki baharat çeşidiyle karıştırılarak elde edilen yoğurt kürü ile gözle görülür ölçüde kilo vermek mümkündür. Zerdeçal ve zencefilin güçlerini yoğurt ile birleştirerek, her gün yatmadan 2-3 saat önce tüketildiğinde iki günde 1 kilo vermeniz mümkündür.

Zerdeçal ve zencefil aktarlardan toz halinde alınarak kullanılmalıdır. Bir kase yoğurda göz kararı ekleyerek tüketebilirsiniz.

Vücut yağları geceleri yakar, yiyeceğiniz yoğurt kürü metabolizmanızı hızlandıracağı için gece yağ yakımını kolaylaştıracak ve daha fazla yağ yakılmasına yol açacaktır.

Dikkat etmeniz gereken noktalar ise; yoğurt kürünü hazırlayıp tükettikten sonra yatana kadar 3-4 bardak su içmelisiniz. Bu kürü haftada en 1 veya 2 kere uygulamalısınız, fazla uygulamalarda yan etkilerine maruz kalabilirsiniz. Hamile ve emziren bayanlar için kesinlikle uygulanmamalıdır.

Hibisküs çayı ile Zayıflayın



Evde otururken veya ofisinizde çalışırken rahatlıkla hazırlayıp tüketebileceğiniz bir formül arıyorsanız bu çay tam size göre. Çayı hazırlamanız için gerekli olan malzemeler, 1 tatlı kaşığı hibisküs, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1 tatlı kaşığı nane ve 0,5 litre sudur. Hazırladığınız malzemeleri bir demliğin içerisinde sıcak su ile birlikte beş dakika demlenmeye bırakın. Demlenirken ılıyan çayınızı aç veya yok karnına içebilirsiniz.

Diyet çayınızı günlük olarak taze demleyin. Önceki günden kalan çayı tüketmeyiniz. Karabiberin özellikle tane olmasına dikkat edin. Hamilelik dönemindeki kadınların kullanımında herhangi bir sakıncası yoktur, lakin troid hastalarının kullanması uygun değildir.

Acı Biberle Zayıflamanın Formülü


Acı kırmızı pul biber yapacağınız bu kür ile metabolizmanız hızlanacak ve hızlanan metabolizmanız sayesinde daha çok yağ yakmaya başlayacaksınız. Çok kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu kür formülü için 2 tatlı kaşığı acı kırmızı pul biber, 2 adet sıkılmış limon suyu ve 3 su bardağı sıcak suya ihtiyacınız olacaktır. Bu karışımı bir demlik veya sürahinin içerisinde karıştırarak, günde 3 öğün tüketebilirsiniz. Her öğünden sonra 1 bardak içilerek tüketilmesi gerekmektedir. Reflü ve gastrit hastaları hariç kürün herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Bu yönden dolayı herkes tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Acı kırmızı pul biberle zayıflama formülü ile ideal kilonuza kavuşmak için evde iş yerinizde veya davetlerde yanınızda bulundurarak tüketebilirsiniz.