Bacak İnceltme Kürü Nasıl Yapılır?

- 20:23
Daha ince bacaklara sahip olmak, bacaklardaki istenmeyen kilolardan kurtulmak için çeşitli malzemelerle birbirinden etkili bacak inceltme kürleri hazırlanabilir. Basen ve bacak bölgesinde yer alan fazlalıklardan kurtulmak vücudun diğer bölgelerine nazaran biraz daha zordur. Bunun için doğal içeriklere sahip çeşitli kürler hazırlanır. Evde mutfakta yer alan malzemelerde yapılan bu kürler sayesinde doğal yollarla ince bacaklara sahip olmak mümkündür.

Hareketsiz bir yaşam tarzını benimsemek, şekerli ve yağlı gıdalar tüketmek, yakılandan çok daha fazla kalori almak ve yeteri miktarda su içmemek bacakların daha kilolu olmasına yol açar. Alınan kilolar bacak bölgesinde yağlanmaya ve kalın bir görünüme sebep olur.

ince bacaklar

Bacak Basen Eritme Kürü

Bacak basen kalça eritme kürü ile daha ince bir vücuda kavuşmak mümkün olabilir. Bu kürü hazırlamak için gerekli malzemeler bir tatlı kaşığı pul biber, bir tutam maydanoz, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı toz zencefil, bir çay kaşığı çörekotu ve elli gram yağsız lor peyniri şeklinde ifade edilir.

Malzemeleri verilen kürü hazırlamak için tüm malzemeler geniş bir kâseye koyulur ve güzelce karıştırılır. Elde edilen karışım bir hafta boyunca tüketilir. Genellikle akşam yemeklerinin yerine yanında mevsim yeşillikleri ile birlikte hazırlanmış bir salata ile yenilmesi önerilir. Bu sayede hem bacak basen ve kalça bölgesindeki kilolar gidecek hem de vücut sağlığını koruyacaktır.

Elma Sirkesi İle Bacak İnceltme Kürü

Elma sirkesi kilo vermeye yardımcı olan besinler arasında yer alır. Kürü hazırlamak için gerekli malzemeler bir su bardağı ılık su, bir tatlı kaşığı dolusu bal ve iki tatlı kaşığı sirke şeklindedir. Bacak inceltme kürü hazırlamak için sirke ve bal bir bardak ılık suyun içinde karıştırılır. Elde edilen karışım yemeklerden önce ve aç karnına olacak şekilde günde üç öğün içilir. Doğru şekilde hazırlanıp kullanıldığında elma sirkesi kürü basen, bel ve göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmaya yardımcı olur. Bu kürün kullanıldığı süre boyunca küre ek olarak günlük yarım saat yürüyüş de yapılırsa daha hızlı ve etkili sonuç alınabilir.

Zerdeçallı Bacak Eritme Kürü

Bacakları eritmek ve kilo vermek için kullanılan doğal besinlerden biri de zerdeçal olarak bilinir. Özellikle zencefil ve zerdeçal ile birlikte hazırlanan kür bacakların daha ince bir görünüme kavuşmasını sağlar. Bu kürü hazırlamak için dört yemek kaşığı yoğurt, bir çay kaşığı zencefil, bir çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı zerdeçal gerekir.

Verilen malzemelerle birlikte kürü hazırlamak için önce yoğurt bir kâseye alınır. Daha sonra içerisine baharatlar ilave edilip güzelce karıştırılır. Hazırlanan karışım akşam yemeğinin ardından yenir ve bunu yedikten sonra üzerine sadece su içilebilir, başka bir şey yenmemesi gerekir. İçilmesi gereken su ise en az dört su bardağı olmalıdır. Bu kürü yapmadan önce herhangi bir sağlık problemi olan kişilerin doktora danışmaları önerilir. Ayrıca kürü uygulanırken metabolizmanın alışmaması adına iki gece ard arda uygulayıp bırakılır.

kürler

Tarçın Ve Ceviz İle Bacak Eritme Kürü

Her biri birbirinden kolay malzemelerle hazırlanan bacak eritme kürleri arasında tarçınla hazırlanan kür sıklıkla tercih edilir. Bunun için gerekli malzemeler bir su bardağı yağsız süt ile yarım çay kaşığı toz tarçındır. Bir su bardağı sütün içerisine tarçın karıştırılır ve içilir. Bu karışımın yatmadan üç saat önce içilmesi tavsiye edilir. Ayrıca sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere uygulanması önerilir. İsteğe bağlı olarak süt ılık da içilebilir.
Tavsiye Yazı
Bacak İnceltme Hareketleri
Daha ince bacaklar için ceviz kürü hazırlarken ise bir tane ceviz içi ile bir bardak oda sıcaklığında suya ihtiyaç vardır. Bu kürü hazırlamak için bir bardak suyun içerisine ceviz içi atılır ve bu işlem gece yatmadan önce yapılır. Sabaha kadar bekletilen bu su sabah aç karnına içilir. Su içildikten sonra cevizler de yenir.

Tadı gayet lezzetli olan bu karışım bacak bölgesindeki istenmeyen kilolardan kurtulmaya ve daha ince bacaklara sahip olmaya yardımcı olur. Bacak inceltme kürleri yaparken tarife ve kullanım şekline bağlı kalmaya özen gösterilmelidir. Aksi takdirde istenilen etkiyi ulaşmak biraz daha zor ve uzun olacaktır.