7 Günde 7 Kilo Verdiren GM (General Motors) Diyeti

- 05:46
GM (General Motors) Diyeti ile 7 günde 7 kilo vermeyi denediniz mi? Kullanıcıların şaşırtıcı derecede pozitif sonuçlar elde ettiği General Motors Diyeti,7 günde vücudunuzu temizlemenize ve sağlıklı bir şekilde kilo vermenize yardımcı oluyor. İşte, detaylar...



GM diyeti, 7 günlük bir kilo verme programıdır. Bu süreç içerisinde belirli gıdalar belirli günlerde tüketilir. Bu eşsiz diyetin henüz belirlenmiş yan etkileri yoktur. Bu diyet programı bir haftalık süreç içerisinde bir kere uygulanmak için tasarlanmasından dolayı, uzun süreli uygulanması tavsiye edilmez. 

General Motors diyeti sayesinde vücudunuz yeni ve fit bir görünüme sahip olacak, gördükleriniz karşısında sizi de heyecanlandırmayı başaracak.

Vücut şeklinizi değiştirecek ve kilo kontrolünüzü sağlamanıza yardımcı olacak bu diyet programını birkaç ay içerisinde bir kez uygulamanız yeterli olacaktır. 1 haftalık süreç içerisinde uygulayacağınız General Motors diyetinden en iyi sonucu almanız için uzman bir diyetisyen ya da doktora danışmanızda fayda vardır. 

7 Günlük Generals Motor Diyet Listesi


7 gün boyunca kilo vermeniz için sizlere yardımcı olacak General Motors Diyet Listesi püf noktalarıyla birlikte sizlerle..

General Motors 1.Gün Diyet Listesi İçeriği:

Diyet listesinin ilk gününde dilediğiniz kadar meyve tüketebilirsiniz. Yalnız muz hariç. Sadece meyve tüketeceğiniz bu gün için sizlere tavsiye edeceğimiz iki meyve; kavun ve karpuzdur. Ayrıca gün içerisinde 8-10 bardak su içmeniz oldukça faydalı olacaktır. Aynı zamanda bazı meyveleri blender yardımıyla püre haline getirebilir ve yanınızda taşıyabilirsiniz.

General Motors 2.Gün Diyet Listesi İçeriği:

İkinci gün ise sadece sebze tüketin. Diyetinizin 2.gününde dilediğiniz kadar sebze tüketmekte özgürsünüz. Kahvaltıya patates ile başlayabilirsiniz. Tüm sebzeleri salata haline getirebilir ve aroma için sirke, limon ve baharatlar kullanabilirsiniz. Yalnız hazır salata soslarından uzak durun.

General Motors 3.Gün Diyet Listesi İçeriği:

Diyetinizin 3.gününde dilediğiniz kadar sebze ve meyve tüketmekte özgürsünüz. Yalnız muz ve patates hariç.

General Motors 4.Gün Diyet Listesi İçeriği:

Bugün dilediğiniz kadar muz tüketmekte serbestsiniz. Yanında dilediğiniz kadar yağsız sütte içebilirsiniz. Bununla birlikte GM çorbası ile güç kazanmayı ihmal etmezsiniz sanırım.

Diyetinizin 4.gününde süt ve muz ikilisini birleştirerek tüketebilirsiniz. Yaklaşık 8 tane muz yiyebilir ve 4 bardak yağsız süt tüketebilirsiniz. Bu günü sağlıklı kılan iki besin ögesi; potasyum ve kalsiyum. Yine bugünde GM güç çorbasını tüketmekte özgürsünüz.

General Motors 5.Gün Diyet Listesi İçeriği:

Bugün et severler için harika bir gün. Beşinci diyet gününüzde dilediğiniz kadar et, tavuk, balık ve domates tüketebilirsiniz. Yanı sıra GM güç çorbası da serbest.

Fakat ağır bir listeye sahip bu gün, su tüketimini oldukça arttırmalısınız. Bugün en az 12 bardak su tüketmeniz tavsiye edilmektedir.

General Motors 6.Gün Diyet Listesi İçeriği:

Diyetinizin 6.günüde dilediğiniz gibi yağsız kırmızı et ve sebze tüketebilirsiniz.

General Motors 7.Gün Diyet Listesi İçeriği: 

Yedinci diyet gününde sebze ve meyve tüketiminde özgürsünüz. Ayrıca ek olarak kepekli pirinç tüketimi de serbest.

Ancak meyve suyu tüketiminde dikkatli olmanız lazım. Şeker eklenmediğinden ve konsantre meyve suyu olmadığından emin olmalısınız. Bu yüzden taze meyve suyu sıkarak tüketmeniz tavsiye edilir.

Diyeti Uygularken Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar


Diyet sürecinde uymanız gereken kurallar ve uzak durmanız gerekenler listesi.


  1. Alkol, çay ve kahve tüketiminden diyet sürecinde uzak durmalısınız.
  2. Her gün mutlaka yeterli miktarda su alınması gereklidir. 
  3. Acıktığınız herhangi bir zaman GM Güç çorbasından için.
  4. Şekersiz yeşil çay tüketebilirsiniz.
  5. General Motors diyeti sonrası hemen başka bir diyete kesinlikle başlamayın.
  6. General Motors diyeti sonrası düşük karbonhidratlı bir beslenme programı ile kilonuzu koruyabilirsiniz.


General Motos Güç Çorbası Tarifi


Gerekli Malzemeler:


  • 1/4 adet Soğan
  • 1/4 adet Lahana
  • Yarım Domates
  • Yarım Yeşil biber
  • 1 sap Kereviz
  • Gerektiği kadar su
  • 1 küçük Havuç
  • Yarım dilim Limon
  • 1 küçük Kırmızı Acı Biber
  • 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • Yarım Tatlı Kaşığı Tuz


Hazırlanışı:

Soğan, lahana, domates, biber, havuç ve kereviz gibi tüm malzemeleri küçük küçük kesiyoruz. Sonrasında düdüklü tencereyi ocağa koyuyoruz. Üzerine 1 yemek kaşığı zeytin yağını ilave edin. Önce soğanları düdüklünün içerisinde altın sarısı rengini alana kadar kızartıyoruz. Ardından diğer tüm malzemeleri ekliyoruz. Son olarak içine 1 çay kaşığı tuz ve malzemeleri kapatacak kadar su ekleyin.

Düdüklünün kapağını yerleştirerek, 15-20 dakika boyunca pişmesini bekleyin. Ocağı kapattıktan sonra 10 dakika dinlenmeye bırakın. Sonra kapağı açarak içerisinde ek lezzet olarak bir dilim limon sıkarak sıcak olarak servis yapın.