Bölgesel Zayıflama Nedir? Yöntemleri Nelerdir?

- 17:48
Merhaba;
Bugün Bölgesel zayıflama ile ilgili kısa kısa bilgiler vereceğim. Bir çoğumuz basenlerimizden bazılarımız ise göbeğimizden bazılarımızda belimizdeki kilolardan şikayetçiyizdir. Bu şikayetlerin elbette bir çözümü var.

Bölgesel zayıflama bedenimizin bel, basen, göbek gibi bazı yerlerde biriken yağları nasıl azaltacağımızı anlatan bir yöntemdir. Hayat tarzımıza ve yemek yeme beslenme alışkanlıklarımıza göre vücudumuzun bazı yerlerinde yağlanmalar başlar ve biz bu alışkanlıklarımızı ve tarzımızı değiştirmedikçe devam eder. Yağların biriktiği bölge zamanla iyice oturur ve bu bölgedeki kiloları vermek oldukça zordur. Diyet ve zayıflama sporu ancak bazı yerlerdeki kilolar verilebilir.

Bölgesel Zayıflama Diyeti

Bölgesel zayıflama yöntemleri hareketleri ile iyice yerleşen yağ kitlesi kırılmaya çalışılır. Hangi bölgede ihtiyaç varsa o bölgede bölgesel zayıflama teknikleri kullanılır. Bu teknikler sonucunda çözülen yağ metabolizma da eritilir,  yakılır. Bu uygulamalar ile işlem yapılan bölgenin inceldiğini hatta daha da güzelleştiğini fark edeceksiniz.

Bölgesel incelme uygulamasında en önemli nokta bölgesel çalışmalar sonucunda vücudun dolaşım sistemine katılan yağlar egzersiz ile yakılmaz ise tekrar başka bir bölgede birikebilir. Bireyin performansı burada ön plana çıkmaktadır. Sağlıklı ve ideal bir uygulama için hedeflenen zayıflamaya ulaştığımız anda bölgesel yöntemleri uygulama işlemlerinin başlamasıdır.

Bölgesel Zayıflama Teknikleri

Bölgesel Zayıflama Basen
Bölgesel İncelme Göbek
Bölgesel Kilo Verme Kalça
Bölgesel Zayıflama
Karın Bölgesi Zayıflama
Bölgesel Yağ Yakımı

Bölgesel Zayıflama Yolları Dikkat!

Bölgesel zayıflama yöntemlerini uygulamadan önce mutlaka aşağıdaki bilgilere göz atınız.
  • Hamilelik döneminde bölgesel zayıflama tekniklerini kullanmayınız. 
  • Süt verme zamanlarında bu yöntemlerin hiç birini kullanmayınız.
  • Annenin kanında biriken yağlar bebeğe ve sütün içeriğine zarar verebilir...
Bölgesel zayıflama Basen ve kalça: Bölgesel Zayıflama incelme Hareketleri Resimli konumuza göz atmak ister misiniz?