Pelin Öztekin Zayıflama Hikayesi

- 19:30
BKM mutfak ekibinin hazırladığı “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programıyla tanıdığımız Pelin Öztekin nasıl zayıfladığını Hülya Avşar’ın programında açıkladı.
Ben de televizyonda gördüğümde hayretler içinde kalmış. Nasıl zayıfladığını merak etmeye başlamıştım. 2015 yılının en popüler zayıflama hikayesi olacağına benziyor. Hülya Avşar’ın programında neler yaparak zayıfladığını Tüm Türkiye ile paylaştı. İlk önce eski ve yeni halini kendisinin instagramda paylaştığı bir fotoğrafla görelim.

pelin fazla kilolarını nasıl verdi

Bu fotoğraf çok etkili bir motivasyon kaynağı bizim için. 1 yılda 68 kilo verdiğini düşünürsek gerçekten zor olanı başarmış.

İşte programdan birkaç açıklama;

Hülya Avşar: Güzel bir yüz ama kilo. Bunun seni engelleyebileceğini hiç düşünmedin mi?

Pelin Öztekin: Hiç düşünmedim. Babam kilolu biri olmasına rağmen bildiğiniz gibi o da oyuncuydu. Kilolarımla ilgili şaka yapanlar oldu ama ben hiç dert etmedim. Çünkü ben kilolarımla barışık biriydim. Belki de ben kiloyu normal bir şey olarak görüyorum. Bu durumu ilk erkek arkadaşımla paylaştım. Sağlığın için ne gerekiyorsa onu yap, ben seni her halinle seviyorum dedi.

Daha önce de 35 kilo verdiğini ama geçirdiği rahatsızlıktan sonra geri aldığını söyleyen ünlü oyuncu kilo verdikten sonra kadın olduğumu hissettim, dedi.

Açıklamalarına şöyle devam etti;
Önceden topuklu ayakkabı giyemiyordum. Bir sürü topuklu ayakkabı aldım. Eski kıyafetlerimi bağışladım. Ama bir tanesini saklıyorum. Hatıra olsun diye. Yolda beni görenler tanımakta zorlansa da kilo vermek çok güzel. Babam bile tanımadı beni. Mide ameliyatı geçirdikten 5 gün sonra setlere döndüm. Ameliyatı sağlık sorunlarım arttığı için doktorların ısrarıyla oldum.


Şuan 88 kilo olan Pelin Öztekin hedefinin ise 70 kilo olduğunu söyledi.
Obezite hastası olduğumu çevremdeki herkes bilir. Normal insanların yediğinden daha fazla yemek yiyordum. Artık porsiyonlarımı küçülttüm.

Kilo Almaya Ne Zaman Başladınız?
Lise yıllarımda çok kilo aldım. Doktora gittiğimde trioidle ilgili bir rahatsızlığım varmış. Sibel Can diyetinden seda sayan diyetine kadar bir çok diyet yaptım. En son dükkan diyeti yapmaya başladım ama 2. gününde metrobüste bayıldım. Bana yaramadı. Kendi yöntemlerimle 35 kilo vermeyi başardım.

DiyetEvim olarak bizde bu yeni haliyle kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz…

 Bir önceki "21 Günde 21 Kilo Detoks Programı" başlıklı yazımızda '21 kilo zayıflama, detoks programı, zayıflamaya hazırlık, detoks diyeti,' hakkında bilgiler verildi.