2016 Yılına Fit Girmenin Zayıflamanın 16 Yolu

- 22:41
2016 yılına 1 aydan kısa bir süre kaldı. Yeni yıla fit ve formda girmek ise herkesin hayali. Hayal olmaktan çıkarıp 1 Ocak 2016 yılına kadar fazla kilolardan kurtulmak ise sadece sizin elinizde. Bu kısa sürede neler yapabilirsiniz hangi zayıflama yöntemlerini uygulayabilirsiniz biraz onlardan bahsedelim. Şu andan itibaren başlayarak uygulamaya başlayabileceğiniz bu öneriler hayatınızın her anında fit ve formda kalmanızı kilo vermenize yardımcı olacaktır.

DiyetEvim 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da sizlerle birlikte olmaya devam edecek. Beslenme ipuçları, sağlıklı diyetler, egzersiz programları, detoks, tarifler... beslenme ve diyet ile ilgili ne varsa sizlerle! Bizi takip edin, takip etmenin tadını yaşayanlar gibi formda ve fit kalın.

2016 Yılı Zayıflamanın 16 Yolu

-1- Diyete başlamak için zaman kaybetmeyin. İlk önce kendinize küçük bir not defteri ve bir yürüyüş ayakkabısı alın. Nasıl başladığınız çok önemlidir. Bir işe başlarken motivasyon amaçlı kendinizi şımartın. Sonucun daha güzel olduğunu göreceksiniz.

-2- Cep telefonuna indireceğiniz bir uygulama ile kaç adım attığınızı öğrenebilirsiniz. Günlük 10.000 adım atmayı alışkanlık haline getirdiğinizde kilo vermeniz ve sıkılaşmanız kolaylaşacaktır.

-3- 'Kahvaltı yapmıyorum, öğleyi arada geçiştiriyorum, akşam çok fazla yemek yemiyorum' yinede kilo veremiyorum diyorsanız; vücudunuza en büyük kötülüğü yapıyorsunuz demektir. Geçiştirilen atlanılan öğünler yağ depolanmasını arttırır.

-4- Yemek yerken mola diyerek 1 dakika açlık durumunuzu kontrol edin. Aç değilseniz sofradan kalkabilirsiniz. Ayda 3 kiloyu böyle verebilirsiniz.

-5- Araştırmalar belli bir kilo hedefi koymanın, elbise bedeni hedefi koymaya göre daha başarısız olduğunu göstermiştir. Hedefiniz bel ölçünüz veya elbise bedeniniz olsun.

-6- Yulaf sağlıklı yiyeceklerdendir. Sabahları yulaf ezmesi yemek gün günün büyük bir kısmını tok geçirmenizi ve gereksiz kalorilerden uzak durmanızı sağlayacaktır.

-7- Hareket etmek egzersiz yapmak için bahaneler üretin, asansöre binmeyin, merdiven çıkın, eve dönüş yolunu uzatın. Araştırmalar hareketli kişilerin daha zayıf olduğunu gösteriyor.

-8- Ara öğünleri 1-2 ceviz, fındık, badem ile geçirerek tatlı krizlerinin üstesinden gelebilirsiniz. Tok tutar, sindirime yardımcı olur.

-9- Stresten uzak durun. Mide kazınmalarının, yeme isteklerinin artması stresli olduğunuzu gösterir. Böyle zamanlarda daha kontrollü olarak yediklerinize dikkat edin.

-10- Açlık ve susuzluk sinyalleri çok yakın merkezlerden geldiği için çoğu zaman birbirine karıştırılır ve yemeğe yönelmemize neden olur. Açlık veya susuzluk hissettiğinizde önceliğiniz 1 bardak su içmek olsun. 10 dakika sonra gerçek ortaya çıkacaktır.

-11- Hala acil yemek kutunuz yok mu? Ofiste ve dışarı çıkamıyorsunuz. Çantanızın veya çekmeceye sakladığınız içinde meyve, sebze ve kuru yemişlerin bulunduğu kutunuzu çıkarın, afiyetle yiyin.

-12- Sabahları güne bir bardak ılık limonlu su ile başlayın. 10 dakika sonra kahvaltı da yumurtanızın üstüne kırmızı biber ekleyin. Bu 2016 zayıflama yöntemi yağları dışarı atmaya yardımcı olacaktır.

-13- Gazlı içeceklerden vazgeçin. Onların yerine su içmeye devam edin. Suyun zayıflama büyük etkisini kendi gözlerinizle görün.

-14- Büyük yemek tabaklarından küçük yemek tabaklarına transfer olun. Porsiyonları küçültmek kilo verme yolunda atacağınız en önemli adımlardan bir tanesidir.

-15- Elma, armut gibi meyvelerin üzerine tarçın ekleyin. Tarçın kan şekerinizin çıkmasını ve açlık hissetmenizi engelleyecektir.

-16- 2016 yılını fit girmek ve formda geçirmek için beslenme ve diyet ipuçlarını, en yeni zayıflama yöntemlerini öğrenmek için DiyetEvim'i takip edin.
 Takip Edin...

Zayıflamanın bir çok yolları arasından 16 tanesini sizlerle paylaştık. Zaman geçtikçe fit ve formda kalmak için kendiniz için en uygun olan kilo verme yöntemini bulmuş olacaksınız. Hemen tüm kilolarınızı vereceğinizi sakın düşünmeyin. Aldığınız kiloları 1 haftada almadınız, 1 hafta gibi bir süre de veremeyeceksiniz. Zaman alsa da asla vazgeçmeyin. Çünkü ısrarla yaparsanız başarırsınız.
2015'te başaramadığınız tüm diyet programlarını başarmanız, veremediğiniz tüm kiloları 2016 yılında vermeniz dileğiyle...
OKUYUN
Zayıflama Yöntemleri 2016