Basen ve Kalça Eriten Diyet

- 14:57
Merhaba;

Bugünkü yazımızda sizlere nasıl basen kalça eriteceğimizi anlatacağım. Hepimizin tüm kadınların sorunlarından birisi de basen ve kalçaların geniş olmasıdır.
Basen ve kalçamızı eritmek için durmadan diyet yapar dururuz.
Sitemde bir çok diyet listeleri paylaştım. Şimdi bu listeleri bir kenara bırakıp bu yöntemi denemenizi tavsiye ediyorum.
Eğer basen bölgenizdeki fazla kilo ve yağlardan kurtularak zayıflamak istiyorsanız, basen eritme hareketlerini günlük düzenli olarak yapmalısınız. Günlük yapılan spor kişileri daha zinde tutarak formda kalmanıza yardımcı olmaktadır. Özellikle düzenli olarak spor yapan kişide kesinlikle basen bölgesinde fazla kilo oluşmaz. Günlük hafif egzersiz hareketleri yapıldığın da kişinin vücudunun kaslaşmasına yardımcı olduğu gibi yağların erimesinde de oldukça faydalıdır.

İnce bir basen çoğumuzun rüyasıdır. Bu başarmak için sadece biraz düzene ihtiyacımız var. Benim uyguladığım yöntemin basamaklarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

1- 1.Yürüme egzersizleri; günlük düzenli olarak yapılan yürüyüş ya da jogging hareketleri basen eritme de çok etkili sonuçlar göstermektedir. Normal tempoda ve uzun süreli olarak günlük yaptığınız 1-2 saatlik yürüyüşler sizin için 1-2 ay içersinde etkili sonuçlar gösterir. Çoğunlukla en etkili olarak yürüyüş saatleri sabahlarıdır. Kahvaltıdan önce yapılan yürüyüşler de vücudun kalori kaybetmeye başladığı vakittir. Eğer sabahları 45 ile 60 dakika normal tempoda yürüyüş egzersizi yaparsanız gün boyunca alacağınız bütün kalorileri yakmış olursunuz.

2.Basen eriten jimnastik hareketleri; basen eritmede saydığımız yöntemler ile birlikte bir de basen eritme için egzersiz hareketleri vardır. Çember çevirme basendeki yağların erimesinde oldukça faydalıdır.

3.Ağırlık kullanılarak basen eritme ; farklı ağırlık aletleri kullanarak bacaklarınızı gererek ya da iki yana kaldırılarak bir süre beklendikten sonra baseninizde hafifçe bir ağrı oluşur. Eğer bu hareketlere düzenli olarak devam ederseniz basenleriniz kaybolur.

basen eritme


Bu yöntemleri basen eritme egzersizlerini yaparsanız hemen hemen 1 ay içinde sonuç alırsınız. Tabi bizler biraz bu konuda arada aksayabileceğini biliyoruz. Bu eksiğimizi de yediklerimizde yani yemediklerimizle kapatmamız gerekir. Bu eksikleri kapatmak için bu yöntemlerle beraber mutlaka Zayıflama Programını kullanmalısınız... Zayıflama Programında herşey birarada...