Akupunktur İle Zayıflama - Evde Akupunktur Nasıl Yapılır?

- 01:17
Akupunktur tedavisinin genel amacı alışkanlıkları düzenlemektir. Yaşam tarzı, beslenme, uyku bir çok davranış alışkanlıklar üzerine kuruludur. Yemek yeme alışkanlığı da bunlardan biri. Tabi bu alışkanlık değiştirilebilir. Akupunktur ile uygulanan yöntemlerle kolay bir şekilde yemek yeme alışkanlığınızı değiştirebilirsiniz. Akupunktur ile zayıflama yöntemlerini uygulayan kişiler de iştah düzelir, yemeklere karşı koyma hissini güçlendirir.
Yazımızın devamında 'Evde Akupunktur ile Zayıflama' ile ilgili bilgiler verilecektir...


Akupunktur uygulama sırasında vücutta endorfin hormonu artar. Bu hormonlar zayıflamak isteyen kişilere mutluluk hissi vererek yemek yeme hissini azaltır. Yemek yeme alışkanlığı ile mutluluk hissi yer değiştirir. Böylece kilo veren kişi hiç bir huzursuzluk hissetmez. Rejim listelerinin yanında akupunktur uygulamanız daha sağlıklı ve etkili olacaktır.


Başlıkta yazılandan hiç bahsetmedik. Peki evde akupunkturu nasıl yapacağız? Akupunktur vücudumuzun belirli yerlerinde uygulayabiliyoruz. Bunlardan en önemlisi de kulak. Kulaklarımız çok hassastır. Bunun nedeni kulaklarımızdan geçen küçük uyarıcı sinirlerdir.


Kulaklarımızda belirli akupunktur noktaları var. Bu noktalar belirli organlarımızı tetikliyor. Hangi noktalar hangi organları etkiliyor? Resimde bunu görebilirsiniz. Yada aşağıdaki video ile kulağınızın zayıflama noktasını bularak siz de evde akupunktur yapabilirsiniz. Etkisini erken zamanda göreceğinizi umuyorum...


Akupunkturla zayıflayanlar aşağıya yorum yapabilir veya yapılan yorumları okuyabilirsiniz...