Sevgililer Günü Erkeğe Alınabilecek Hediye Seçenekleri

- 01:11
14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Herkesin kafasında şu soru var.
 "Sevgiliye ne hediye alınır?" yada 'bir erkeğe ne alınır?'
Bir çok kişi gibi bende eşime hangi hediyeleri alabilirim diye araştırmalar içindeyim. Erkek için hediye bulmak gerçekten zor bir işmiş. Ya da ben çok inceliyorum. Hem ilginç bir hediye, kişiye özel olsun diyorum hemde değerli manevi hediye olsun istiyorum. Seçtiğim hediyeleri daha doğrusu seçemediğim hediyeleri sizlerle paylaşmak istedim. Böylece sizlere de hediye fikirleri vermiş olurum. Biz kadınlar biraz sağlamcı davranarak hediyelerimizi son güne bırakmayız değil mi?
Hediyeleri incelediğimde en çok dikkatimi çeken 'kişiye özel hediyeler' oldu. Bu hediyelerin daha özel ve farklı olduğunu düşünüyorum. Gömlek, cüzdan, saat, kupa, ahşap ürünler, defter, kalem, telefon kılıfları.
Hediye seçenekleri çok ama bu kadar hedi
yenin içinde seçmek zor. Güzel Hediyeler bitmeden sizler de elinizi çabuk tutmanızı öneririm. Bugün almayı düşündüğünüz bir hediyeyi yarın bulamayabilirsiniz. :(

Erkek Kişiye Özel Hediyeler


Kişiye Özel Hediye Gömlek
gömlek hediye
Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayınız.
14 Şubat Erkek Sevgiliye hediye alabileceğiniz gömleğin üstünde onun ve benim baş harfinin olması beni çok mutlu eder. Tabi onu da edeceği kesin. Bu özel gömleğin değişik renkleri de var. Siyah, beyaz ve gri renk seçenekleri. Yakasına, manşet ve cep üzerine istediniz yazıyı yazdırabiliyorsunuz.

Kişiye Özel Hediye Cüzdan

cüzdan detayları
Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayınız.
İsime Özel Hediye Set

Erkekler cüzdanlarına çok önem verirler. Fakat güzel ve farklı bir cüzdan bulmak onlar için önemli bir derttir. Gücün ve karizmanın temsili olan cüzdanlarının şık ve dikkat çekici olmasını isterler. Sevgililer günü hediyesi için çok güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Deriden üretilmiş olan bu cüzdanın siyah rengi de var.

erkek hediye seçenekleri
Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayınız.
Kişiye Özel Erkek Hediye Çanta

Erkek için sevgililer günü hediyesi seçerken bu kadar zorlanan biri varsa o da benimdir. Kadınların kullandığı ürün çeşitliliği çoktur. Seçenekleri fazla olan kadınlara göre erkeklerin hediye seçenekleri ise daha kısıtlıdır. Bu yüzden onu temsil eden onu anlatan ona özel hediyeler seçmek daha önemlidir. Adının ve soyadının yazdığı bir kalemi, anahtarlığı ve kartviziti olmasına ne dersiniz?

hediye seçenekleri
Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayınız.
Son zamanlarda erkekler içinde çanta taşımak şart oldu. Telefon, araba ve ev anahtarları, cüzdan derken cepler dolup taşıyor. Bu sevgililer gününde ona uzun süre kullanacağı deri bir çanta almak onu çok sevindirecektir. Kişiye özel hakiki deri çanta çok ideal bir hediye olduğunu düşünüyorum. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Erkeğe İlginç Hediyeler

Hediye seçenekleri çok olunca araştırması ve tercih konusunda da zorlanıyor insan. Bu 14 Şubat sevgililer gününde nedense biraz daha özendim bu hediye işine. İlginç hediyeler çok dikkatimi çekti. Bu konuda da bir çok seçenek var. Ben beğendiğim bir kaç hediyeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Dekoratif, Orijinal, farklı, ilginç Harika Hediye Saat
hediye al
Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayınız.
Tasarım olarak bu orijinal hediyeyi çok beğendim. Hem duvar hem masada kullanılabiliyor. Hani sevgililer gününde unutulmayacak çok farklı bir hediye almak istiyorsanız tercihinizi bu saat yönünde kullanmanızı öneririm.


Beard Hat - Sakallı Bere

hediye seç
Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayınız.
Beni en çok güldüren komik hediyelerden Sevgililer gününde aldığım hediye biraz da eğlenceli olsun diyorsanız güzel bir seçim olur. Beard Hat - Sakallı Bere adından da anlaşılacağı gibi ilginç bir bere.

Kişiye Özel İlginç Hediye Plak Saat 

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayınız.
Benim eşim bir plak hastası. Sizinde öyleyse tam eşinize göre bir hediye. Kişiye özel hediyelerden olan bu plak ile sevgilinize sürpriz yapabilirsiniz. Tam ortasına istediğiniz ismi ve plağın ismini yazdırabiliyorsunuz. Benim en yakın olduğum hediyelerden. Hem evimize de bir değişiklik katacak.

--------------------------------------------------------------------

Kendinizi Unutmayın

Ahşap Çay Kahve Altlığı

kadın hediye
Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayınız.

hediye alternatifleri
Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayınız.

Biz kadınlar çok fenayız :) . Eşime hediye derken bir baktım kendim için bir şeyler bakıyorum. Yukarıdaki Ahşap Bardak Altlığı çok hoşuma gitti. Eşime hediye alırken bunu da araya sıkıştırırım. Özelliklerine gelince altlık üzerine istediğiniz resmi basıyorlar. 10x10 cm boyutlarında ve güzel bir de altlık rafı var. Çok şık bir tasarım olmuş.

Bu en güzel hediyeler için elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim. Az önce baktığım ve beğendiğim hediye şu an bitmiş. :( 
Sizler sevgilinize hangi hediyeyi almayı düşünüyorsunuz? Hediye fikirlerinizi aşağıya yorum yazarak paylaşabilirsiniz...
Sağlıcakla kalın...

14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun.