Bahar Diyeti Ender Saraç

- 22:26
Bahar ayının ilk zamanlarını yaşıyoruz. Kışın hareketsiz geçirdiğimiz günlerin ardından hareketli günler bizi bekliyor. Haydi şimdi siz de hareketlenin ve kışın aldığımız kiloları tek tek hep beraber verelim. Bahar diyeti ile 2 hafta da 4 kilo inceleceğiz. 17 günde 6 kilo bile vermeniz sürpriz olmayacak. Yaza formda fit bir şekilde girmek için bu zamanları iyi kullanmalıyız. Ender Saraç Bahar Diyeti Listesi uygulayanları ve bu diyete sadık kalanların mutlaka kilo vereceğini söylüyor. Siz de bu programı eksiksiz uygulayın sağlıklı zayıflamanın keyfine varın.
Yazının devamında 'Ender Saraç. Diyet Listesi' hakkında bilgiler verilecektir. 

Bahar Diyet Listesi

1. GÜN:
Sabah kahvaltısı
1 bardak bitki çayı (şekersiz), 1 adet sosis ızgara, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 adet domates, ara öğünde 100 gram taze mevsim meyvesi.
Öğle
1 adet yağsız karnıyarık, 2 yemek kaşığı pilav, 1 kase yağsız yoğurt, ara öğünde 2 top vanilyalı dondurma, Akşam öğünü
150 gram tavuk ızgara (derisiz), 4 yemek kaşığı bezelye, 1 dilim kepek ekmeği, yatmadan 1 saat kadar önce 150 gram mevsim meyvesi

2. GÜN:
Sabah kahvaltısı
1 bardak yağsız süt, 1 lop yumurta, 2 parmak yağsız beyaz peynir, 1 adet domates ve salatalık, ara öğünde 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu.
Öğle yemeği
2 dilim karpuz, 75 gram yağsız beyaz peynir, 1 porsiyon yeşil salata, ara öğünde 5 adet ceviz içi.
Akşam
 2 adet yumurta (haşlama), 2 adet haşlanmış patates ile hazırlanmış patates salatası, yatmadan 1 saat kadar önce 100 gram mevsim meyvesi.

bahar diyeti listesi
3. GÜN: Bahar Diyeti
Sabah
1 bardak yeşil çay (şekersiz), 2 çorba kaşığı müsli, 200 gram yeşil salata, ara öğünde 150 gram mevsim meyvesi.
Öğle yemeği:
100 gram ızgara köfte, 1 dilim kepek ekmeği, 3 yemek kaşığı fasulye piyaz, ara öğünde 5 adet kuru kayısı, Akşam yemeği
2 adet orta biber dolma, 3 parmak büyüklüğünde peynirli börek, 1 bardak tuzsuz ayran, yatmadan 1 saat kadar önce 100 gram mevsim meyvesi.

4. GÜN:
Sabah
1 bardak yağsız süt, 1 adet yumurta ile hazırlamış menemen, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 adet salatalık, ara öğünde 100 gram mevsim meyvesi.

Öğle Yemeği
2 adet çavdar ekmeği ile hazırlanmış beyaz peynir ve domatesli yağsız tost, 1 bardak nar suyu, ara öğünde 2 top dondurma.
Akşam
1 adet orta boy balık ızgara, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde helva, 1 porsiyon yeşil salata, 1 dilim kepek ekmeği, yatmadan 1 saat kadar önce 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu.

5. GÜN:
Sabah kahvaltısı
1 bardak yeşil çay (şekersiz), 2 parmak büyüklüğünde beyaz peynir yağsız, 2 dilim kepek ekmeği, 1 adet domates ve salatalık, 4 adet zeytin, ara öğünde 1 adet yeşil elma.
Öğle
1 porsiyon az yağlı patlıcan salatası, 1 kase yağsız yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği, ara öğünde 1 dilim kepek ekmeği, 25 gram kaşar peyniri
Akşam
5 tane köfte ızgara, 1 adet haşlama patates, 1 porsiyon mevsim salatası, yatmadan 1 saat kadar önce 100 gram mevsim meyvesi
bahar diyet listesi
6. GÜN
Sabah kahvaltısı
1 bardak kuşburnu çayı (şekersiz), 1 yumurta ile yapılmış omlet, 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet salatalık, ara öğünde 2 top vanilyalı dondurma.
Öğle yemeği
1 sandviç ekmeği hazırlanmış yağsız tost, 1 bardak portakal suyu, ara öğünde 1 bardak şekersiz limonata, 5 adet yulaflı bisküvi.
Akşam
100 gram ızgara biftek, 5 yemek kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış taze fasulye, 1 porsiyon yeşil salata, yatmadan 1 saat kadara önce 100 gram mevsim meyvesi.

7. GÜN:
Sabah
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, 1 adet yağsız tost, 1 adet orta boy salatalık, ara öğünde 1 adet haşlanmış mısır
Öğle yemeği
1 kase mercimek çorbası, 1 porsiyon tavuk şiş, 1 porsiyon az yağlı mevsim salatası, ara öğünde 150 gram mevsim meyvesi
Akşam
100 gram kıyma ile hazırlanmış ıspanak, 3 parmak büyüklüğünde peynirli börek, 1 kase yağsız yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, yatmadan 1 saat kadar önce 100 gram mevsim meyvesi

Ender Saraç Diyetleri herkes tarafından çok beğeniliyor.
Bahar Diyeti yaparken en az 2 litre su içmeyi unutmayın. Yaza formda ve fit bir vücutla girmek için rejiminizi mutlaka yürüyüş, spor, egzersizlerle destekleyin. Egzersizler sayfamızdaki konular size yardımcı olacaktır.
Kolay gelsin...

Bir önceki yazımız olan 'Göbek Kalça Eriten İçecek' konusunda Demet Kutluay Diyeti, yağ yakan içecek, Selahattin Dönmez İçecek Kürü hakkında bilgiler verildi.