30 Günlük Squat Programı - Squat Challenge

- 15:32
Herkese Merhaba;
Bugün size tam 4 hafta sürecek bir egzersiz programı vereceğim. Squat challenge daha önce duydunuz mu? Biraz bahsedeyim. Squat (çömelme) hareketleri ile bacak, kalça ve basen bölgesindeki yağları yakmak için yapacağız. Eğer bu bölgelerinizde fazlalıklar varsa 4 haftada bu bölgeleri eriteceğinize emin olabilirsiniz. 30 günde toplam 200 squat hareketi yapacağız. Bu hareketler evde yalnızca yarım saatinizi alacaktır. Squat Challenge yapanlar müzik eşliğinde daha eğlenceli olduğunu söylüyor. Şahsen ben de öyle yapacağım.

→ Daha önceki 'Squat Hareketleri Nasıl Yapılır?' yazısı size çok önemli bilgiler verecektir.

Squat Hareketleri ile Basen ve Kalça inceltme Resimli

Egzersiz programımız basitten zora doğru planlanmıştır. Zayıflama Hareketleri yaptıkça daha kolay gelecektir. İlk başlarda ağrı hissederseniz sakın bırakmayın. 2-3 gün sonunda kaslarınız alışacak squat hareketlerini daha kolay yapabileceksiniz.

Öncelikle 'Narrow Squat' Hareketi ile başlıyoruz.

1. gün = 6 squat hareketi yapacaksınız.
2. gün = 10 squat
3. gün = 6 squat x 2 set (aralarda 1 dakika mola) 4. gün = Rest (Bugün egzersiz yok)
5. gün = 6 x 2 squat hareketi
 ................
 Devamını tablodan takip edebilirsiniz...

squat challenge yapanlar

1 ay boyunca Narrow Squat Hareketini programa göre tamamlayın. Sonra sırasıyla diğer hareketleri yapmaya devam edin. Bir süre sonra bacak ve basen kaslarınız alışacak hareketleri daha kolay yapabileceksiniz. En zor olanı 'Sumo Squat' hareketidir. Squat hareketlerini yapanlar bilir. Kısa sürede sonuç alacağınız egzersiz istiyorsanız hemen başlayın. 10 gün sonun bacak ve basen bölgelerinizdeki sıkılaşmayı kendiniz de hissedebilirsiniz.

Ben varım diyenler ve daha önce yapanlar sonuç alanlar; aşağıya yazacağınız yorumlar bizler için çok değerli, yorumlarınızı bekliyorum.

Daha fazla hareket için "Egzersizler" sayfamızı ziyaret edin.