En iyi 10 Zayiflama Hareketi

- 17:57
Soğuklar başlayınca evde vakit geçirme süremiz daha da arttı. Bu fazla kilolarında habercisi olmasın! Boş zamanlarınızı değerlendirin. Yaz kış demeden 10 en iyi zayıflama hareketini yaparak kalori yakmaya hemen başlamaya ne dersiniz? Çok fazla vaktinizi almadan 20-25 dakika bu egzersizleri yaparak 400 kalori yakabilirsiniz. Fazla kalorileri atarak yağ yakımını arttırabilir, hareketsizlikten dolayı yavaşlayan metabolizmayı ateşleyebilirsiniz. Unutmayın metabolizmanız ne kadar yavaş çalışırsa kilo alma riski o kadar artar.
Metabolizmanızı hızlandırmak için bu hareketlere gerçekten ihtiyacınız var.
Kaslarımız yağ yakmamızı sağlayan makinelerdir. Bu yüzden kas kaybedici diyetlerden sakınmalıyız. Kaslarınızı güçlendirirseniz yağ yakmanız daha kolay olacaktır.

zayıflatan hareketler


En iyi 10 zayıflama hareketlerine başlamadan 1 saat önce meyve ve süt içmek çok iyi olacaktır. Ceviz veya yulaflı 2-3 bisküvi de tercihiniz arasında olabilir. Hareketlere başlamadan önce 5 dakikalık ısınma ve gerdirme hareketleri yapmanızı öneririm.

En İyi Zayıflama Hareketleri

Köprü Hareketi
*Köprü hareketini 10 tekrar yapın
.zayıflama hareketleri


Squat Hareketi
 Squat hareketi için resimdeki gibi çömelin ve ayağa kalkın. 10 tekrar yapın.
zayıflamak için egzersiz


Basen ve Kalça Güçlendirme
 Bacaklarınızı omuz genişliğinde açın. Sağ bacağınızı ileri atarken sol dizinizi yere değdirin. Ellerinizi havada birleştirin. Resimdeki pozisyonu alarak 8'e kadar sayın. ve hareketi diğer bacaklarla tekrarlayın. 2. Aşamada her hareketi 1 sayarak 8'e kadar devam edin.
zayıflama hareketleri


Plank Hareketi 
Şınav pozisyonu alın ve sağ bacağınızı kaldırarak dirseğinize değdirin. Daha sonra aynı hareketi diğer bacağınızla yapın. Bu hareketi yaparken zorlanabilirsiniz.
Bir hafta form tuttuktan sonra daha kolay yapacaksınız.
zayıflama hareketi plank


Yan Plank Hareketi
Resimdeki pozisyonu alın ve kalçanızı yere dokundurup ve kaldırın. Bu hareketi 10 kere yapın.
zayıflatan hareketler


Denge Hareketi
Bacak kaslarınızı geliştirmeyi hedefleyen bir harekettir. Resimdeki pozisyonu alarak 8 saniye bekleyin. Eğer zorlanırsanız bir yerden kısa süreli destek alabilirsiniz. Sonra diğer bacağınızı havaya kaldırarak tekrarlayın. 8 tekrar yapabilirsiniz.
zayıflatan hareketler


Süpermen Hareketi
Yüz üstü yere uzanın. Ellerinizi ve ayaklarınızı kaldırabildiğiniz kadar kaldırarak havada tutmaya çalışın. Havada tutma süresini siz belirleyin. 8 tekrar yapın. Bu hareket göbek, bel, basen, kol kaslarını çalıştıran çok faydalı bir harekettir.
zayıflatan egzersizler


Bird Dog (Kuş Köpek) Hareketi
Resimdeki gibi pozisyon alın. Sağ kolunuzu ileri doğru uzatırken, sağ ayağınızı da geriye doğru uzatın. 8 + 8 tekrar yapın.
kuş köpek hareketi


Şınav Hareketi
Şınav hareketini yapmakta zorlanıyorsanız dizlerinizin üzerinde de bu zayıflama hareketini yapabilirsiniz.
zayıflama hareketleri şınav

Sandalye Hareketi
 Resimdeki gibi hareketi yapmaya devam edin. 8+8 tekrar yapın.
weight loss workouts

Ben bu ve buna benzer hareketleri dönüşümlü olarak yapıyorum. 1 gün yürüyüş yapıyorum. Diğer gün bu hareketlerden seçtiğim 3 tanesini istediğim kadar yapıyorum. Her zaman aynı hareketleri yapmayın. Farklı hareketler yapın ki farklı bölgelerdeki kaslar çalışsın ve yağların yakılması sağlansın. Herkese bol hareketli günler...