Oturarak Yapabileceğiniz 5 Zayıflama Hareketi

- 23:46
Uzun süre aynı yerde oturmak vücut için çok zararlıdır. Bunu en iyi oturarak çalışanlar anlayabilir. Ofiste oturarak çalışanların bir çoğunun spor yapmak için pek vakti bile olmaz. Göbek ve bel kısmında oluşan yağlanmaların çoğu uzun süre oturmaktan kaynaklanmaktadır.
Yabancı bir zayıflama uzmanı sandalyede otururken yapılabilecek 5 egzersizleri ilk gördüğümde işe yarayacağını pek düşünmemiştim. Daha sonra sürekli yapmaya karar verdim. Yaptığım günler daha zinde ve güçlü olduğumu gördüm. Herkes de aynı sonucun göstereceğini düşünüyorum.

egzersiz hareketleri

Yapılan bir araştırmaya göre insanların bir günde kendilerine ayırabildikleri zaman 4 saat kadardır. Boş saatlerde daha çok televizyon ve sosyal medya tercih ediliyor. Ev hanımları annelerin kendilerine ayırabildikleri saat dilimi daha da azalıyor. Fazla zamanı olmayan ama zayıflamak isteyen kişilerin daha pratik zayıflama yöntemlerine ihtiyacı olduğu aşikardır. Sandalyede oturarak yapabileceğiniz 5 egzersiz hareket ile vücudunuzu şekle sokabilir, stresinizi azaltabilirsiniz.

Spora gitmek için pek vaktiniz yoksa Ünlü antrenör Denise Austin ile beraber zayıflama hazır mısınız? Evde yapabileceğiniz sandalye egzersizleri bel ve göbek kısmında bulunan yağları yakmanıza yardımcı olacaktır.

Az sonra izleyeceğiniz videoda sadece sandalyede oturarak yapacağınız hareketlerle bel ve göbek yağlarınızı nasıl yakabileceğinizi gösteriyor.


Bu yazıyı paylaşarak spor yapmak için vakti olmayan ancak zayıflamak isteyen arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz.