Fazla Kilolardan Kurtulmak mı İstiyorsunuz?

- 19:22
Bu yazımızda fazla kilolarından kurtulmak isteyenlere, diyet programıyla başı dertte olanlara, spor yapan ya da vakti olmadığı için spor yapamayanlara, füzensiz bir şekilde beslenerek kilolarıyla başa çıkamayanlara özel elma sirkesi bal ve su ile oluşan zayıflama küründen bahsedeceğiz. Öncelikle bu kürü tanımamızda bizim için fayda var.

Elma Sirkesi Nedir? Ne İşe Yarar?

Elma sirkesi zayıflatır mı derseniz, bu sirke zayıflamak isteyenlerin vazgeçilmezi olmuştur. Evlerimizdeki sofralarımızdan hiç eksik etmediğimiz salatalara lezzet katmak için de kullandığımız elma sirkesi, zayıflama konusunda da çok faydalı bir besidir. İçerisindeki meyve asitleriyle metabolizmamızı hızlandırıp ve yağ yakımında büyük rol oynamaktadır. Sizlere önereceğimiz bu kür için kullanacağınız elma sirkesinin doğal olması daha çabuk sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır.

zayıflatan kür tarifleri

Peki, Neden Bu Küre Bal Ekliyoruz?

Kahvaltılarımızdan hiç eksik olmayan balın şüphe yok ki birden fazla faydası bulunmaktadır. Gözlerimize, kas yorgunluğuna, enerji katmasına, sindirim sistemini düzenlemesine kadar birçok faydası vardır. Balın bu kür içerisine eklenmesinin sebebi de iştahı kesmesidir. Bazı kürlerde kullanılan malzemeler iştah açıcı etki oluşturduğu için sürekli acıkma hissiyle beraber kilolarımızın da artmasına sebep olmaktadır. Bu yüzden tatlı olan bal, tüketildiğinde iştahımızın kesilmesine yardımcı olacaktır. Kürümüzde yer alan suyun ise sindirim için kolaylı sağlaması adına yardımcı malzeme olarak kullanılmaktadır.

Elma Sirkesi, Bal ve Su İle Oluşan Kürün Malzemeleri Nelerdir?

İhtiyacımız olan malzemeler hepimizin evinde olan mevcut malzemelerdir. Bu yüzden kolaylıkla bu kürü her istediğimizde yapıp kullanabiliriz. Bizlere lazım olan malzemeler ise;

➥ Bardak ılık su,

➥ 2 Adet tatlı kaşığı elma sirkesi,

➥ 1 tatlı kaşığı da bal
Tavsiye Yazı
Elma Sirkesi ile Zayıflama İşte Böyle Olur?

Elma Sirkesi, Bal ve Su Kürü Nasıl Hazırlanır?

➧ Öncelikle malzemelerimizin tamamını bir tencereye veya buna benzer bir kaba koyarak iyice karıştırıyoruz.

➧ Daha sonra hazırladığımız elma sirkesi bal su zayıflama kürünü sabah, öğlen vakti ve akşam vaktin yiyecek veya içecek tüketmeden ortalama 25 dakika önce aç karnına yudumlayarak içmelisiniz.

➧ Bu şekilde 15-20 gün boyunca bu kürü sabrederek uygulamalısınız.

➧ Hiç bırakmadan uyguladığınız bu kürün sonuçlarını çok kısa sürede alacağınızdan emin olabilirsiniz.

➧ İlk belirtileri özellikle göbek ve bel çevrelerinde kendisini belli edecektir.

➧ Elma sirkesi, bal ve su kürünü uygularken günde mutlaka 20-30 dakika da yürüyüş yapmanız daha sağlıklı olarak zayıflama yolunda çabuk sonuçlar oluşturacaktır.

➧ Hazırlayacağız bu küre kesinlikle fazla bal karıştırmamalısınız. Aksi halde vücudunuzdaki kan şekerini yükseltmiş olur ve sağlığınıza zarar vermiş olursunuz.