Kereviz Kürü İle 5 Kilo Ver

- 23:18
Sağlık bir yaşam sürmek ve hastalıklardan, sorunlardan uzaklaşmak her zaman için bizlere yarar sağlayacaktır. Tabi ki genel olarak sağlık sorunlarını incelediğimiz zaman temelinde sağlıksız beslenme modeli yatmaktadır.
Yani dengesiz ve yüksek kaloriler ile beslenmeniz sizlerin hayatını daima etkileyecektir. Kilo almak ve şişmanlamakta bunların en önemli nedenleri arasında yer almaktadır.
5 kilo ver
Kalorisi düşük besinler tüketerek kısa süre içerisinde sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz. Eğer kilo aldıysanız ve şişmanlama yolunda ilerliyorsanız buna dur demeniz gerektiğini de unutmamalısınız. Kilonuz arttırmaya devam ettikçe hastalıkların daima sizlerin çevresinde ve hayatında olacağını bilmelisiniz. Bu konuda zayıflamak için kereviz kürü sizlere daima yardımcı olacak ve arzu ettiğiniz yaşama sahip olmanızı sağlayacaktır.

Kerevizin Faydaları

Kereviz kürü ile ilgili bilgiler vermeden önce kerevizin faydaları hakkında bilgi edinmek sağlıklı bir yaşama başlamak için mantıklı bir seçim olacaktır.

➤ Sindirim sorunları ortadan kaldırır,

➤ Bağırsakların çalışmasını sağlar,

➤ Kanı temizler,

➤ Açlık sorununu ortadan kaldırır ve tokluk hissi verir,

➤ İdrar sökücü özelliği bulunmaktadır,

➤ Metabolizmayı hızlandırır,

Yukarıda belirtmiş olduğumuz özellikler sadece zayıflamanız için sizlere sağlayacağı yararlardır. Bunların dışında kanser hastalıklarını ortadan kaldırıyor, iltihaplı hastalıklara karşı kullanılıyor. Kereviz başlı başlına doğa içerisinde yer alan en önemli besinlerden biridir. İçermiş olduğu birçok besin değeri ile sizlerin sağlık bir yaşama adıma atmasına yardımcı olacaktır.

Kereviz Kürü İle Zayıflamak

Kereviz kürü ile 5 kilo ver sloganı sizlerin istediği fiziğe sahip olmasını sağlayacaktır. Bu konuda yapılan araştırmalar ile birlikte kerevizin zayıflamaya yardımcı olduğu saptanmıştır. Şimdi kahvaltıda, ara öğünlerde ve akşam yemeklerinde nasıl bir menü ile beslenmeniz gerektiğini anlatacağız. Bu menülere uyararak kısa bir süre içerisinde kalıcı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

1. Gün: Kereviz çorbası ve bir adet meyve

2. Gün: Kereviz çorbası ve çiğ sebze

3. Gün: Kereviz çorbası, çiğ sebze ve haşlanmış patates

4. Gün: Kereviz çorbası, yoğurt

5. Gün: Kereviz çorbası ve yağsız et

6. Gün: Kereviz çorbası ve haşlanmış et

7. Gün: Kereviz çorbası ve halanmış sebze


Belirtmiş olduğumuz listeyi bir hafta boyunca uygulamalısınız. İnsanların listeyi kullanırken yapmış olduğu en büyük yanlış bir şey olmaz mantığı ile yediği besinlerdir. Örneğin ya şunu yerim nasıl olsa bir şey yemedim dediğiniz andan itibaren liste bozulmuştur.

Baştan başlayarak yapmanız gerekmektedir. Bu nedenle kereviz diyeti her zaman dikkat edilmesi gereken bir diyettir. Hiçbir şekilde dışına çıkmamalısınız. Bu şekilde davrandığınız sürece kalıcı kilolar vereceksiniz. Dikkat etmediğiniz takdirde ise anlık düşüşler yaşayacak ve kilo almaya devam edeceksiniz.

Kereviz Çorbası Tarifi

Liste içerisinde yer alan kereviz çorbası ciddi anlamda önemlidir. Tüketmeye başladığınız andan itibaren sağladığı tokluğu ve yararlarını görebileceksiniz. Kereviz çorbası nasıl yapılır diyorsanız aşağıda yer alan bilgileri kullanarak listeye uygun bir çorba yapabilirsiniz.

➤ 500 gram kereviz

➤ 300 gram lahana

➤ 2 veya 3 adet havuç

➤ 2 veya 3 adet soğan

➤ 2 veya 3 adet biber

➤ 2 veya 3 adet domates

➤ 2 dal maydanoz

➤ 2 dal dereotu

➤ Baharat

Sebzelerin üzerine su ekledikten sonra ocağa koyabilirsiniz. Kaynadığını fark ettiğiniz de ise altını kapatabilirsiniz. Tabi ki bu aşamada isterseniz piştikten sonra blenderden geçirebilirsiniz. Eğer istemiyorsanız direk bu şekilde de tüketebilirsiniz. Çorbayı listeye uygun şekilde yapabilirsiniz. Günlük olarak yapılması ve günlük tüketilmesi kesinlikle önemlidir. Bugün fazla yapayım hafta içerisinde tüketirim mantığı ile hareket etmek kesinlikle doğru bir seçim olmayacaktır.