20 Liraya Göbek Eritme Kürü Hazırlayın

- 15:11
Birçok alanda kürleri ya da detoksları bulunan yağ yakma yöntemlerinde en çok göbek eritmek için kullanım görülmektedir. Özellikle kadınlarda sürekli sorun olan göbek yağlanması, yalnızca egzersiz ve kürler ile geçebilmektedir. Hem kıyafetlerde sorun haline gelen hem de hareket özgürlüğünde sıkıntı olarak görülen göbek yağlarını eritme yöntemleri yazımızda detaylı olarak bulunmaktadır. Özel araştırma ve diyetisyen destekli olarak bulunan kürler en kısa sürede etkilide olabilmektedir. Maliyet açısından da sorun olmayan 20 liraya göbek eritme kürü hazırlama için yazımızın detaylarını inceleyebilirsiniz. Bu anlamda buluna çözümler ile kısa süre ve uygun maliyette göbek yağlarından kurtulmak artık zor değil.



Genel olarak hem detoks hem de kürler için kullanılan suyun kaynamış ve soğumuş olması da bu anlamda önemlidir. Böylece kürler ve detoksların etkisi de artmaktadır. Detoks ve kürlere ek olarak yapılan tüm seçeneklerde egzersiz ya da yürüyüşlerinde yapılması önemlidir.

Kür Ve Detokslar İçin Kullanılan En Uygun Malzemeler


Yağ yakıcı doğal bitkileri bir araya getirerek oluşturulan detoks ve kürlerin içinde limon olmazsa olmazdır. İçeriği ve vitamin değerinden dolayı en etkili kürler şeklinde yapılan malzemelerinde başında gelmektedir. Buna ek olarak kürlerde yer alan uygun fiyatlı malzemelerde;


  • Maydanoz
  • Lahana
  • Salatalık
  • Yoğurt
  • havuç
  • Kırmızı pul biber
  • Kereviz
  • Zencefil
  • Elma ve elma sirkesi
  • Tarçın
  • Pancar şeklinde devam etmektedir


Tüm bunlar en uygun karışım ile yapılarak da detoks suyu şeklinde tüketilerek yağ yakımı olabilmektedir. Bir birlerini dengeleyen malzemelerden olan yoğurt, limon ve kırmızı pul biber kürü en çok kullanılan ve uygun maliyette olan seçenekler arasında bulunmaktadır.

Zayıflamanın yanı sıra incelme olarak tercih edilen tüm kürlerin etkisi ilk olarak göbek ve göbek çevresinde belirgin olmaktadır. Yağ yakımı başlarken metabolizmayı da hızlandıran malzeme karışımı ile etkili zayıflama yöntemlerini değerlendirebilirsiniz. Bu durum herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan herkeste etkili olabiliriz. Yalnızca tansiyon, mide ve böbrek rahatsızlıkları bulunan kişilerin doktor kontrolünde kür ve detoks kullanımında bulunması gerekmektedir.

Göbek Eriten Kürlerin Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler


Vücudun zinde kalmasına ve yağlardan arınmasına neden olan kürler ve detoks çeşitleri içilirken dikkat edilmesi gereken durumlarda bulunmaktadır. Özellikle mide ve böbrek rahatsızlıkları bulunan kişilerin bu durumları göz önünde bulundurulması gerekir. Detoks ve kür yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

Doğal ve etkili bitkilerin kullanılması ile yapılan detoks ve kürler içilirken varsa ilaç kullanımı uzun aralıklarla yapılmalıdır. Çünkü iki güçlü karşım zehirlenmeye ya da farklı sorunlara yol açabilir.

Kürlerin etkili olması için günde en az 3 litre su tüketimine dikkat edilmelidir. Çünkü yağ yakımı direkt olarak idrar yolu ile atılmaktadır.

Sigara alkol ve aşırı kafein tüketiminden kaçınılmalıdır.

Kullandığınız yak yakıcı kürlerin etkisi görülmeye başladığında spor ya da aktivitelere özen gösterin aynı şekilde soğuk duş almanın da etkisi vardır.

Detoks ve kürlerin etkili olmasını sağlamak için diyetinize de özen göstermelisiniz.

Yağ yakımı ile kilo verimi de başlar ise kas kaybı olmaması için en az bir öğünde protein ağırlıklı beslenilmesi sağlık açısından önemlidir. Günlük yaşantımızda da önemli bir yere sahip olan protein tüketimi hafta da en 3 defa olmalıdır.

Protein ağırlıklı besinler arasında et, tavuk ve balığın yanı sıra bakliyatta bulunmaktadır. Hem düşük maliyette hem de daha sağlıklı olarak bakliyat tüketimi daha avantajlı olabilir. Bu sırada protein ağırlıklı bakliyat ürünleri olarak tercih edilenler; yeşil mercimek, kuru fasulye, nohut, börülce şeklinde bilinmektedir. Sıkça tüketilen ve sporcu yemekleri olarak da bilinen bu gıdalar kilo vermede etkili olduğu kadar kas kütlesinin oluşumunda da büyük etki sağlamaktadır.

Göbek eritme egzersizleri yapılırken yediniz yemeklerin en geç 20.00’da tüketilmiş olması gerekmektedir. Çünkü gece vücut sindirime başlayarak zorlanabilir. Bu durumda kilo kaybının tersine kilo alımına sebep olabilmektedir. Hatta göbek ve çevresinde oluşan yağlanmanın en büyük nedeni geç saatlerde tüketilen besinler olarak bilinmektedir. Bu anlamda gece yemeklerinden kaçınmak ve gün içerisinde göbek eritme egzersizleri yapmak büyük kolaylık anlamına gelmektedir.