Şeyda Coşkun Saf Protein Detoks Tarifi

- 22:44
Merhaba Arkadaşlar;
Bu gün öğrendiğim bir bilgiyi hemen sizlerle paylaşmak istedim. Kısa sürede etkili kilo kaybı, zayıflama istiyorsanız bugün yazacaklarımı dikkatlice okuyun. Ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun'un hazırladığı Saf Protein Detoksu ile bu mümkün.  Protein yağın depolanmasını önler ve vücuttaki ödemi dışarı atar. Protein içeren besinlerin en başında yumurta geliyor. Hiç yumurtanızı süsleyerek yediniz mi? Protein gününüzü seçin. Haftanın bir gününü kendinize zaman ayırın ve yumurtanızı süsleyin.

Sabah kalktığınızda yumurtayı kalp kalıp içine kırın. Eğer kalıbınız yoksa kalp şeklinde kesin. Sabah kahvaltıda yaptığınız bu ince ayrıntı kendinizi iyi hissettirecektir. Öğlende tavuk göğsü ile hazırlanmış köfte, akşam ise yağsız dana eti. İstediğiniz baharatı kullanmak serbest. Özellikle kimyon, kara biber metabolizmayı hızlandırması ve yağ yakması açısından önemlidir.
Bunların hepsi ünlülerin yaşam koçunun hazırladığı saf protein detoksunda.

Şeyda Coşkun Saf Protein Detoksu

Protein Gününüzü Seçtiniz mi?

Sabah
  • Kalp Şeklinde yumurta
Malzemeler
2 tane yumurta (1 tanesinin sarısını alın.
Karabiber
Detoks Tarifi
Sarısı alınan yumurtanın beyazını biraz karabiber ile karıştırın ve çırpın.
Tavaya bırakın ve diğer yumurtayı üzerine kırın.

Ara
  • 1 bardak ayran
şeyda coşkun detoks

Şeyda Coşkun Öğle
  • Tavuk göğsü köfte
Malzemeler
100 gr. tavuk göğsü kıyması
Karabiber
Kimyon
Kekik
Tarifi
Kıyma ile baharatları güzelce karıştırın. Yoğurduktan sonra avuç içi büyüklüğünde köfte yapın. Yağsız tavada pişirin.

Ara
  • Mate Çayı. (aktarda bulabilirsiniz)
Yaşam Koçu Akşam Menüsü
  • Dana Eti Şiş Top Köfte
Detoks Malzemeler
100 gram kıyma
Karabiber
Kimyon
Tarifi
Baharatları kıyma ile beraber yoğurun. Küçük toplar halinde köfte yapın. Cam bir kabın içerisine yaptığınız köfteleri yerleştirin. Fırını 180 dereceye ayarlayın ve ısıtın. Köfteleri pişirin. Şişlere dizerek servis yapın.

Ara
Funda, anason, biberiye ve rezeneyi kaynatıp için.

Dikkat: Yaşam Koçu Şeyda Coşkun Saf Protein detoksuna başka hiç bir şey eklemiyoruz. İnsülin rahatsızlığınız varsa arada şeker oranı az olan meyvelerden tüketebilirsiniz. Ben en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum. Siz de yapmayı düşünüyorsanız aşağıya yorumlarınızı bekliyorum.

Bir önceki "Cilt Tipine Göre Beslenme" başlıklı yazımızda 'cilt sağlığı, hassas ciltler, kuru ciltler, yağlı ciltler için beslenme programı' hakkında bilgiler verildi. Okumanızı öneririm.