Elma Diyeti ile 2 haftada 10 Kilo Verme

- 02:01
Elma diyeti 2014 yılında da bir çok kişi tarafından tercih edilen çoğunlukla elma ile beslenilen bir diyet listesi. Hakkında yapılan yorumlar gösteriyor ki elma diyeti ile zayıflayanlar, kilo verenler hiçte az değil. Gelen istekleri sonucunda sizlere elma diyeti hakkında bilgiler vermek istedim. 6 günlük ve 2 haftalık olmak üzere 2 tane yeşil elma diyeti listesi var. Elmanın sağlıklı beslenmeye katkısı çok büyüktür. En göze çarpan özelliği cildi güzelleştirmesinin yanında yağ yakması, tok tutması, kalbi güçlendirmesi gibi faydaları da var. Beslenme ve diyet uzmanları elmayı zayıflamak ve kilo vermek amacıyla kullanmak için diyet listesi hazırlamışlar. Elma diyeti yapmak çok kolay, aynı zamanda etkili bir program olmasıyla göze çarpıyor.
Elmanın içeriğinde çok faydalı lifler var. Lifli yiyeceklerin bildiğiniz gibi tok tutması diyet yapanlar için çok önemlidir. Öncelikle yeşil elma diyeti listesini, daha sonra elma diyeti yapanların yorumlarını sizlerle paylaşacağım.
Tavsiye Yazı
Elma Kilo Yapar mı?

6 günlük Elma Diyeti Listesi - 1

1 gün > 1 kilo elma
2 gün > 1.5 kilo elma
3 gün > 2 kilo elma
4 gün > 2 kilo elma
5 gün > 1.5 kilo elma
6 gün > 1 kilo elma
Gün içerisinde 5 bardak şekersiz yeşil çay tüketmeniz öneriliyor. Aynı zamanda yeşil elma ile beraber kepekli ekmek de tüketebilirsiniz.
5-6 kilo vermek için 6 günlük elma diyetini yapabilirsiniz.

elma diyeti yorumları

2 haftalık Elma Diyeti Listesi - 2

Kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su içiyoruz.

Kahvaltı Menüsü
  • Şekersiz çay veya bitki çayı
  • Kepekli ekmek - En fazla 2 dilim
  • Bir haşlanmış yumurta
  • Kibrit kutusu kadar az yağlı peynir
  • 4-5 Zeytin
  • Çiğ sebze - domates, salatalık, maydanoz...
Kahvaltı sonra 2 'şer saat arayla yeşil elma tüketin. Gün içerisinde 6 elma yiyeceksiniz. 2 hafta içerinde 10 kilo vermiş olacaksınız. Bu sayı kişiye göre değişmektedir. Haftada 5 kilo verdiren diyetin yanında 2-3 bardak yeşil çay tüketmenizde fayda var. Tabi ki su içmeyi ihmal etmeyin.

Elma diyeti yorumlarına bakıldığında gerçek listenin 6 günlük diyet listesi olduğu anlaşılıyor. İçeriğinin yetersiz olmasından dolayı hep elma mı yiyeceğiz diyenler listeye kahvaltıyı da eklemişler. 2 haftalık diyet listesi bana daha uygun bir program geldi. Karar sizin.

6 günlük elma diyetini yapanların yorumlarına bakıldığında başka bir şikayet konusu da 4. günden sonra baş dönmesi, halsizlik gibi sorunların ortaya çıkması. 6 günlük elma diyeti listesine karar verdiyseniz öğle öğününüzde elmanın yanında tavuk gibi besleyici besinler tüketebilirsiniz. Akşam menüsüne ise salata eklemenizi öneririm.

2 haftada 10 kilo verdiren Elma diyeti kısa sürede kilo vermeyi amaçlayan bir şok diyettir diyebiliriz. Şok diyetler ile zayıflamak pek sağlıklı değildir. Yapacak olanlara tavsiyem; diyeti bitirdikten sonra şok diyet olmayan ve kalorisi sağlıklı düzeyde olan (1200 üzeri) bir diyet programı ile beslenmenize devam etmenizdir.
Elma diyeti yapanların yorumlarını okuyabilir, yapmaya karar verdiyseniz siz de yorum yazabilirsiniz.

Bir önceki "Kilo Aldırmayan Sağlıklı Abur Cuburlar Yiyecekler?" başlıklı yazımızda 'sağlıklı abur cuburlar, atıştırmalıklar, kilo aldırmayan yiyecekler' hakkında bilgiler verildi. Okumanızı öneririm.