3 Haftada 7 Kilo Veren Ünlü Kim?

- 12:46
Dizilerden tanıdığımız ünlü Yeşim Ceren Bozoğlu 3 haftada yani 21 günde 7 Kilo verdi. Geçen sene bir dizi de karakteri oynamak için 30 kilo almıştı. Kuşadası'nda gittiği zayıflama merkezinde 30 kiloyu vermek için yoğun bir diyet programına girdi. 3 hafta sonun 7 kilo vermeyi başardı.

Dizi oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu ile yapılan röportajda yaptığı diyet programını şöyle açıkladı.

" Gün içinde yediğim öğünlerde salata ve sebze yemeklerine ağırlık verdim. Akşamları ise mutlaka çorba içerek beslendim. Kilo vermek için çok uğraşmadım. Uyguladığım diyet listesini takip etmem yeterli oldu. Yemeklerden sonra at kuyruğu çayı içtim. At kuyruğu çayı şişkinliği azaltıyor, kilo vermeme yardımcı oldu diyebilirim. Sabahları ise yeşil iksir kilo vermeye çok iyi geldi.

At kuyruğu tarifi: Bir tutam at kuyruğu, 5 karanfil ve 1 kabuk tarçını sıcak suya atarak karıştırın. Yemeklerde sonra için.

Zayıflatan Yeşil İksir: Maydanoz, limon, roka, nane, salatalık, dereotunu blenderdan geçirerek sıcak suya atın. Süzerek için.

7 kilo veren ünlü

Yürüyüş yapmak da beni çok iyi motive etti. Sağlıklı kilo vermek için yürüyüş yapın. Sosyal medyada çok iyi bir yürüyüş grubum var. Onların yolladığı foroğraflar beni motive ediyor. Diyet yaparken önemli olan yağ yakmak. Verdiğim 7 kilonun 5 kilosu yağ.

Yakında zayıflama kitabım çıkabilir. Teklifleri değerlendiriyorum."

Verdiği kilolarla ve sözleriyle diyet yapanları motive eden Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nu DE olarak tebrik ederiz.
→ Bir önceki "Canan Karatay'dan Sağlıklı Beslenme Önerileri" başlıklı yazımızda 'Canan Karatay, beslenme önerileri, diyet ipuçları, sağlıklı beslenme, zayıflama yöntemleri' hakkında bilgiler verildi.