Evde Ombre Saç Nasıl Yapılır?

- 15:12
Bugün sizleri çok şık bir saç modeliyle tanıştıracağım. Ombre saç nasıl yapılır konusuna geçmeden biraz ombre saç hakkında bilgi vermek istiyorum. Uçlara doğru açık üst tarafları koyu renk olan saç modelidir. Ombre saç modelini kendinize iki şekilde uygulayabilirsiniz. Yazın şapka kullanarak ya da saç boyası kullanarak saçınızın uç taraflarını biraz açabilirsiniz. 1. yöntem doğal ombre yöntemidir. Pek çok oyuncuda bu saç şekline rastlayabilirsiniz.
Bir başka yazımda bahsettiğim saç rengini açma tekniklerinden papatya suyunu da kullanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken konu saçınızın yıpranmasını önlemektir. Bunun için zeytinyağı ve argan yağı ile düzenli olarak saç bakımı yapmanızı öneririm. Eğer evde yapmak konusunda kararsızsanız kuaföre gitmeniz en garantili yoldur.

Ombre Saç Fotoğrafları Resimleri

Ombre saç modeli hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki galerideki resimleri ve fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Saç uçlarını ve üst taraftaki renk tonlarına dikkat etmenizi öneririm. Böylece evde ombre saç modeli yaparken daha kolay uygulayabilirsiniz.

saç modelleri

ombre saç modelleri

ombre saç modelleri

saç modelleri

Ombre Saç Nasıl Yapılır? Saç Yapım Videoları

Aşağıdaki ombre saç yapımı videoları izleyerek siz de evde ombre saç modelini kendinize uygulayabilirsiniz.