Umay Villa'dan Detoks Programı

- 23:49
Merhaba Diyet Evim Okurları;
Umay Villa detoks programı ile yağ yakmaya hazır mısınız? Gerçekten yağ yakan bir program arıyorsanız bu 5 günlük detoks programını mutlaka inceleyin. 3'lü etki (arınma, kilo verme, yağ yakma) yaşatan program ilk önce vücudu toksinlerden temizliyor, kilo verdiriyor, vücudun yağ yakma kapasitesini arttırıyor.
Zayıflamak isteyenlerin tüm istekleri bu 5 günlük detoks programı ile gerçek oluyor. 5 günde 3-4 kilo verebilirsiniz.
Umay Villa Kimdir?

1991 yılında üniversiteyi bitiren  Umay Villa Yüksek lisans için Viyana gitti. Yüksek  lisansını bitirdikten sonra 2006 yılına kadar Viyana, Torino, Milano gibi şehirlerde kaldı. 2006 yılından sonra İstanbul'da yaşamaya başladı. İki çocuklu anne olan Villa, ilk hamileliğinden sonra çok kilo aldı. Kilolarını vermek için bir çok araştırma yaptı. Pilates ile tanıştı.

detoks programı

Pilates uzmanlık eğitimi alarak bu alanda uzmanlaştı. Pilates ile bölgesel zayıflama adında ilk kitabını yazdı. Kitabın DVD'sini de çıkarınca daha da popüler oldu. Son araştırması 5 günlük detoks programları hakkında olan kitabı piyasada satılmaktadır.

Neden Detoks Yapalım ki?

Vücutta biriken toksinler vücut sistemini düzensizleştirir. Detoks vücuttan toksinleri atar ve vücudun rahatlamasını sağlar. Bağışıklığı güçlendirir. Vücuttan ödemin atılması depresyonu engeller. Detoks hücrelerin yenilenmesini sağlar. Cildin güzel ve parlak olmasına yardımcı olur.
Emziren anneler, hamileler, şeker hastalığı olanlar, yüksek tansiyonlular, kanser hastaları, 18 yaş altında olanların detoks yapmaları uygun değildir.

DETOKS KURALLARI

1- Öğünlerin sırası ve yerleri değiştirilmemelidir.
2- Yemeklerde tuz kullanmayın.
3- Egzersizleri aynen uygulayın.
4- Baharat seçimine dikkat edin.
5- Kahve ve çay tüketimini şekersiz yapın.
6- Erken yatın ve erken kalkın.
7- 2,5 litre su su içimini aksatmayın.
8- Siyah çay kesinlikle tüketmeyin.
9- Detoks programına başlamadan önce fotoğraf çekin. Yağ ölçümü yaptırın. Bunları mutlaka not edin veya bize yorum yazın.
10- Bu kurallara uymanız halinde 5 günde büyük bir değişim yaşayacağınızı unutmayın.
Detoks İçecekler Hazırlayın
11- Gün içinde kendinizi halsiz hissederseniz; 1 lt suyun içine bir kaç taze zencefil dilimi atın. 8 dal maydanoz ve nane atın.
12- Baş ağrısı tutarsa; 1 litre suya 3 çubuk tarçın atın. Bu iki karışımı geceden hazırlayıp kapalı kapta saklayın.

Umay Villa Detoks Programı

1. GÜN
Uyanır uyanmaz 1 bardak ılık limonlu su için. Ardından zencefilli detoks içeceğini için.
Hazırlığınızı yapın dışarı çıkıyoruz. 1 saat tempolu yürüyüş yapın. Yürüyüş yaparken yarım litre suyu ara ara için. 15 dakika sonra kahvaltıya oturabilirsiniz.

Kahvaltı
Detoks karışım: 5 yemek kaşığı yulaf, 20 tane kuru siyah üzüm, 1 kuru kayısı, 2 kuru erik, 3 ceviz, 1 su bardağı süt. Hepsini karıştırarak tüketin.

Ara Öğün
1,5 yemek kaşığı tane keten tohumu, yarım bardak suyun içinde bekletin. Keten tohumları şiştikten sonra 2 kuru kayısını içine dilimleyin. Karıştırıp için.

Öğle
Biberli detoks çorbası

Ara Öğün
1 şeftali, 1 yk yulaf, 8 badem.

Akşam
Yemekten önce 1 saat yürüyüş yapın. Zencefilli suy veya tarçınlı suyu bu yürüyüş sırasında tüketebilirsiniz. 15 dakika bekledikten sonra akşam yemeğine oturun.
  • Biberli Detoks çorbası
Yatmadan önce: Yeşil Detoks içeceği

Umay Villa 5 günlük detoks programının 1. günü burada sona erdi. Diğer günleri bir başka yazımda ekleyeceğim. Bu yazımı beğenir, paylaşırsanız daha çabuk eklerim tabi :)
2. ve 3. Gün → 5 Günde Yağlara Veda

→ Bir önceki "Detoks mu? Diyet mi?" başlıklı yazımızda 'detoks yapmak, diyet yapmak, faydaları, farkı nedir' hakkında bilgiler verildi.