Ferin Batman Detoks ile Arının

- 19:00
Detoks deyince akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başaran Diyetisyen Ferin Batman okurlarına özel hazırladığı detoks ile kısa sürede incelmeyi vaat ediyor. Diyet yapmak ile detoks arasındaki farkı bir kere daha hatırlatmakta fayda var. Diyet bir beslenme tarzınız olabilir. Ama detoks kesinlikle bir beslenme tarzı olamaz. Detoks diyete hazırlık yapma sürecidir diyebiliriz.
Detoks ile vücuttan toksinler dışarı atılarak daha sağlıklı bir diyet süreci geçirilmesi sağlanır. Detoks kısa sürelidir, diyet ise isterseniz ömür boyu sürdürebilirsiniz. Diyet sadece kilo vermek için değil sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek için ömür boyu yapılabilir.

Ferin Batman tarafından hazırlanan 2 günlük detoks isteğe göre 4 güne kadar yapabileceğiniz yaza hazırlık detoksu adını verdiğim detoks listesini sizlerle paylaşmak istiyorum.

detoks diyeti

Ferin Batman detoks yapmak isteyenlerin yardımına koşuyor. Kısa sürede zayıflamak isteyenler için hazırlanan detoks diyeti listesi ile fit olmaya bir adım daha yakınlaşacaksınız.

4 Günde 4 Kilo Detoks Listesi
Ferin Batman Detoks
1.GÜN
Kahvaltı
1 Bardak Yeşil Smootie

Ara
10 tane çiğ badem, yeşil çay

Öğle
barbunyalı salata

Ara
1 elma, 20 tane kabak çekirdeği

Akşam
1 kase detoks çorbası, 4 kaşık az yağlı yoğurt, 2 tane etimek
Detoks
Ara
1 dilim ananas
Tavsiye Yazı
3 Günlük Limonata Detoksu
Ferin Batman Detoks
2. GÜN

Kahvaltı
1 kutu probiyotik yoğurt, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 kivi yada 1 dilim ananas ile tarçını karıştırın.

Ara
1 fincan yeşil çay, 10 tane çiğ badem yada fındık

Öğle
2 bardak su, 2 tane grisini, avokadolu salata

Ara
1 bardak su, 1 fincan yeşil çay, 1 kutu probiyotik yoğurt, 1 havuç

Akşam
2 bardak su, 6 kaşık kinoa kısır, yeşillik.

Ara Öğün
1 dilim ananas, 1 fincan beyaz çay

Ferin Batman Detoks yaparken günlük en az 2,5 litre su içilmesi çok önemlidir. Su ile vücuttaki zararlı maddelerin atılması sağlanacaktır. Suyu içimini daha keyifli hale getirmek isterseniz içine limon ve tarçın ekleyebilirsiniz. Yaza hazırlaık detoksu 4 günün sonunda hala vermek istediğiniz fazla kilolarınız varsa sitemiz de bulunan diyet listelerinden istediğinizi seçerek kilo vermeye devam edebilirsiniz.
→ Bir önceki Hamilelikte Beslenme Nasıl Olmalıdır? başlıklı yazımızda 'hamilelikte beslenme, gebelikte diyet, sağlıklı beslenme' hakkında bilgiler verildi.