Keemun Çayı Zayıflatır mı?

- 22:09
Bitki çaylarının zayıflatmak konusundaki ününü duymuşsunuzdur. Kilo aldığını ya da kilo vermesi gerektiğini dert edinen herkes bir kere bitki çayı içme yoluna başvurmuştur.
Bitki çayının içerisindeki maddeler sayesinde mucizevi bir şekilde metabolizmayı hızlandırdığını ve vücutta olumlu etkiler bıraktığını biliyoruz. Fakat o kadar çok çeşit bitki çayı var ki bunu neye göre seçeceğimizi nereden bileceğiz? Bunun seçimini yapmak ilaç alır gibi doktora görünmeye gerek bırakmaz. Aromasını beğendiğiniz herhangi bir bitki çayını tercih edebilir ve bitki çayının vücudunuzda bıraktığı etkileri gözlemleyebilirsiniz.

Bu kadar bitki çayının arasında bir tanesi var ki son zamanlarda kullanım alanı gittikçe genişlemekte ve ün kazanmaktadır. Hatta birçok ünlü tarafından da kullanıldığını internette yaptığınız aramalar sonucunda görebilirsiniz.

bitki çayları zayıflatırmı

Keemun Çayının Farkı

Keemun çayı Uzakdoğu'dan kopup gelen bir siyah bitki çayıdır. Anavatanı Çin olan bu çay çeşidi birçok kişinin derdine deva olmuştur. Üstelik zararlı yönlerini belirten kişi sayısı yok denecek kadar az. Yararlı yönleri oldukça fazla olan bu çay çeşidi en çok tercih edilenlerin arasında yerini almış durumda daha şimdiden.

Yan Etkileri

Anne adaylarımızın yani hamile kadınların kullanımına sunulmamış bu bitki çayı. Zira olağanüstü bir etki yaratmıyor olsa zaten bu kadar çabuk etki etmez ve bu kadar çabuk da yaygınlık sağlayamazdı.

Hamile kadınlara tercih edilmediği gibi daha hayata yeni başlayan 18 yaşın altındaki çocuklara da kesinlikle önerilmemekte ve hatta yasaklanmaktadır, zararları bulunmaktadır.

Hipertansiyon ya da diyabet gibi kilo problemi yaşayan kişilerin de kesinlikle kullanmaması önerilmektedir. Vücudunuzda geri dönülmez sonuçlar doğurmasını ya da pişmanlıklara sebep olmasını istemiyorsanız lütfen söylediklerimize kulak verin.
Tavsiye Yazı
→ İyi Gelen Bitki Çayları

Ne Kadar Keemun Çayı İçmeliyiz?

Her şeyin tüketimini fazlasıyla yapan bizler çoğu noktada hata yapıyoruz. Hastaysak bir ilacı fazla kullanınca çabuk iyileşeceğimizi sanıyoruz. Fakat bu tür şeylerin kullanımı çok büyük önem arz etmektedir. Zira bizi zarara uğratmasını hiçbirimiz istemeyiz.

Uzmanlar Keemun çayının kullanımı hakkında şunları söylüyor: "Çok fazla tüketimi size zarar verecek olan bu çayı günde bir çay kaşığı çaya bir çay bardağı su katarak kullanabilirsiniz. Ancak daha fazla kullanmanın yararlı olacağını düşünüyorsanız günlük kullanımını en fazla iki çay bardağına kadar çıkarmanız gerekiyor.

Sahtelerinden Kaçınmanız Gerekiyor

keemun çayı
İnsanlara fayda sağlayan ve kullanımı artan her ürünün tüccar mantığını öne sürerek farklı firmalardan daha fazla üreterek değerini düşürürüz. Üstelik bundan fayda sağlamaya çalışırız. İçerisine birçok yabancı madde katılarak üretilen bitki çaylarının sahteleri marketlerde kol gezmektedir. Bundan sağlanan kar ile de piyasaya daha fazla bitki çayı sürülmektedir. Keemun çayının da tahmin ettiğiniz gibi birçok sahte versiyonu piyasaya sürülmüştür. Ve insanlar sağlıklarını göz önünde bulundurmadan ve hatta içinde ne olduğunu araştırmadan, ucuzluğuna kanarak bunlardan almaktadır. Lütfen orijinal olduğunu saptamadan ürünleri almaya kalkışmayınız.

Keemun Çayı Fiyati

İnternette gördüğünüz Keemun çayı fiyatları tahmin edersiniz ki çok büyük farklılıklar gösterecektir. Çünkü bahsettiğimiz gibi piyasada sahte çay üretiminden ötürü fazlaca fiyat da ortaya çıkmaktadır. Ancak itibar etmeniz gereken fiyat asıl Keemun çayının kendi sitesinde bulunanlardır. Eğer yanlışlıkla televizyondan ya da internette sahtecilik yapan herhangi bir sayfadan satın almışsanız ücretini vermeden önce iki kere düşünün. Orijinal Keemun çayı fiyatları 20-35 TL arasında değişmektedir.

Ürünün herhangi bir karışımda kullanılması ya da ilaç olarak kullanılması kesinlikle önerilmemektedir. Paketi teslim aldıktan sonra üzerindeki uyarı ve kullanım talimatı yazılarını dikkatle okuyunuz. Bundan sonra size uygunsa eğer kullanmaya başlayabilirsiniz.
→ Bir önceki Pku Hastalığı Nedir? başlıklı yazımızda 'pku hastalığı, nedir, neden olur, belirtileri, nasıl beslenilmeli' hakkında bilgiler verildi.