Zayıflama Hikayeleri 2014 - 24 Kilo Verme Hikayem

- 01:30
Zayıflamadan Önce                             Zayıfladıktan Sonra
Kilo : 83 kg                                            Kilo : 59

Boy: 161 cm                                           Boy : 163 cm

Yaş: 20                                                   Yaş : 22

zayıflama hikayeleri 2014
Öncelikle Merhaba Ben Çiğdem. Zayıflama Hikayemi sizlerle paylaşmaya karar verdim.
Önceden beri kilomla hep başım dertteydi. Annemin yaptığı hamur işleri bunda rolü büyüktü sanırım. Ben de çok sever yerdim. 20 yaşına geldiğimde 77 kiloya kadar gelmiştim. Sıkı bir rejim yapmalıyım dedim. 6 ayda tam 12 kilo verdim. Gerçekten bu duruma çok sevinmiştim. Ama bu sevincim kısa sürdü. 12 kilo verdikten sonra rejim bıraktım. Hep yarın yaparım diyordum ki 15 günde 8 kilo birden aldım. Bu böyle devam etti ve artık 83 kilo olmuştum.

Artık günler çok kötü geçiyordu. Kendimi çok kötü hissediyordum. Çevremdeki herkes beni kilom için uyarıyordu. Yemek yerken hep bana bakıyorlardı veya ben öyle hissediyordum. Kıyafetlerim ise artık olmaz olmuştu. Dışarıya çıkmaya dahi utanıyordum. Öğretmenlerim, arkadaşlarım, annem, kardeşlerim ve babam benim bu halimi gördükçe üzülüyorlardı. Büyük abimin arada bir laf sokması da cabası oluyordu.

Abimin bir gün sert bir çıkışı oldu ve ben o gün karar verdim. O çok sevdiğim yiyeceklerden kendimi uzaklaştırdım. Çikolata, tatlı ve ekmek 4 ay boyunca hiç yemedim. 4 ay sonunda 14 kilo zayıflayarak 69 kilo oldum. :) Tabi kide burada bırakmadım mücadeleyi. Değişimi fark edenler beni kutladılar ve yüreklendirdiler. 3 ay sonra arkadaşım düğünü vardı. Oraya istediğim elbisemi giyebilmem için biraz daha zayıflamam gerekiyordu.

83 kilodan zayıflayarak 24 kilo verdim ve arkadaşımın düğününe istediğim elbiseyle gidebildim. Şu an çok mutluyum istediğim her şeyi yiyebiliyorum ama az yiyorum. Günde sadece 1 dilim ekmek yiyorum. Çikolatayı da haftada 1 defa yemeye çalışıyorum.

Siz de bu yazıyı okuyorsanız siz de bu konu da kendinizi rahat hissetmiyorsunuz. Sizi canı gönülden anlıyorum. Size tavsiyem bir an önce diyete başlayın. Kendinize bir hedef koyun ve o hedeften asla vazgeçmeyin. Benim gibi asla "Yarın diyete başlarım" demeyin. Zararlı çıkarsınız...

Yararlandığım Rejim Listeleri:
Şok Rejimler
Karbonhidrat Rejim Listesi
Kalorilik Rejimler
...................................................................

Çiğdem Hanım hikayenizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler!
Siz de Zayıflama Hikayenizi bize yollayın. Yayınlayalım...