Kol İnceltme ve Sıkılaştırma Hareketleri

- 00:37
Yaz yaklaşırken göbek ve basen bölgesindeki eritmeye çalışan kişiler aynı zamanda kollara da zaman ayırması gerekiyor. Kollardaki yağları eritmek için düzenli bir egzersiz programına ihtiyacınız var. Paylaşacağım egzersizlerle beraber kollardaki yağların eridiğini ve sıkılaştığını fark edeceksiniz. Bu hareketleri bir diyet programıyla yaparsanız daha da etkili olacak kollarınız sıkı ve ince bir görünüme kavuşacaktır.


1. İlk hareketimiz herkesin bildiği şınav hareketi. Ayaklarınızı uzatın ve parmaklarda destek alarak eller üstünde durun. Kollarınızı bükerek yere doğru yaklaşın ve 30 saniye boyunca bu pozisyonda bekleyin. Aynı zamanda karın kaslarınızı da sıkarak onları da çalıştırabilirsiniz.

kol inceltme egzersizleri



2. Resimdeki gibi koltuk yada sandalyeye arkanızı dönün. Tam kenarından tutarak oradan destek alın ve yere doğru dizlerinizi kırarakk alçalıp yükselin. Bu hareketi en az 10 en fazla 30 kere yapın.
chair-dips


3. Sol kolunuzu başınızın arkasında geçirerek elinizi iki omuz arasına değdirin ve diğer elinizle dirseğinizi destekleyin. Bu şekilde 30 saniye boyunca bekleyin. Sağ kolunuzla da aynı hareketi yapın. Bu hareketin 8 kere tekrarlayın.
kol-yağlarını-eritme-hareketleri

Kol inceltme ve sıkılaştırma hareketlerini haftada en az 3 kez tekrarlayın. Bir ay gibi kısa bir sürede kollarınızdaki farklılığı göreceksiniz.
Bunları da okudular: