İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakan Tilya Kürü

- 22:54
Zahide Yetiş'in konuğu olan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yağ yakıcı tilya kürü tarifini verdi. Bir çok bitki üzerinde araştırmalar yapan Saraçoğlu altınotu, kuşburnu ve ıhlamurda bulunan tirilozit etken maddesi olduğunu fark etti. Bu madde yağ yakan yavaşlayan metabolizmayı harekete geçirerek yağların vücuttan dışarı atılmasını sağlıyor. Yağ yakan tilya kürünü tarifini hazırlayarak yağlardan kurtulun.

Yağ Yakan Kür Tarifi


Malzemeler
1 günlük
  • 10 gram ıhlamur
  • 10 adet kuşburnu 
  • 5 gram altın otu
  • 750 ml su.

Hazırlanışı
  1. 10 tane kuşburnuyu havanda çatlatın.
  2. Kısık ateşte kaynayan suyun içine 10 kuşburnu atın.
  3. 10 gram ıhlamur ve 5 gram altın otu ilave edin.
  4. Biraz karıştırın ve 8 dakika kısık ateşte ağzı kapalı olarak kaynatın.
  5. Ocaktan alın ve süzerek ılımasını bekleyin.
ibrahim saraçoğluibrahim saraçoğlu

Kullanma

İbrahim Saraçoğlu yağ yakan tilya kürünü günde 3 defa içebilirsiniz. Sabah, öğle ve öğleden sonra istediğiniz bir zamanda içebilirsiniz. İçerisine başka hiç bir şey katmayın. Tekrar kaynatmayın. Gün içinde yarım kase çilek ve yarım kase böğürtlen ile hazırladığınız meyve salatası yağ yakma kürünüzü tamamlayacaktır. Çilek ve böğürtlen (frambuaz) yağ yakmayı hızlandıran yiyeceklerdendir. Altınotu böbrekleri çalıştırır.
Diyet yapıyorsanız diyete yardımcı olarak uygulayabilirsiniz. 1'er hafta arayla yapmanızı öneririm.

Okuyun  Maydanoz Limon Kürü

Tilya Kürü Yorumları

10 günde 2 kilo verdim ama görünüşte yağlardan gidiyor gerçekten tadı da güzel - Nur

Her gün yapıyorum ve işe yarıyor. yalnız tuvalete gitme sıklığım arttı. - Sevim

1 ay sürekli yapılacakmış benim 15 gün oldu sonrasında ben 1 hafta içip 1 hafta ara vericem benim fıkrim bu.10 tane kuşburnu 10 tane çiçekli ıhlamur altınotunu 1 yemek kaşığı kadar koyun. - Berin

İbrahim Saraçoğlu yağ yakan kür hakkında yazılan yorumları okuyabilir, isterseniz siz de tilya kürü hakkında yorum yazabilirsiniz...

 Bir önceki "Egzersiz ve Sıvı Tüketimi" başlıklı yazımızda 'egzersiz öncesi, egzersiz sonrası, egzersizde su içme, sıvı kaybı, sıvı tüketimi' hakkında bilgiler verildi.