Soğuk Lipoliz Nedir? Dondurarak Zayıflama

- 01:04
İstenmeyen yağlar bir çok kişinin sorunlarının başında geliyor. Geçmiş ile karşılaştırıldığında hareketsiz masa başı işlerinde vakit geçiren insan sayısı son yıllarda daha çok arttı. Bölgesel yağların en büyük nedenlerinden birisi hareketsiz bir yaşam tarzının benimsenmesidir. Bu sorunun çözülmesi için teknolojiler gün geçtikçe geliştirilmektedir. Bugün sizlere bahsedeceğim zayıflama yöntemi ise daha yeni ve daha etkili olan 'soğuk lipoliz' diğer adıyla dondurarak zayıflama.
Soğuk Lipoliz Nedir? Nasıl yapılır? Yorumları ve fiyatı hakkında bilgileri okuyacaksınız.

Soğuk Lipoliz Nedir?

Biriken yağ hücrelerine soğuk pres uygulanarak dondurulması ve yağ bölgesinin etkisiz hale getirerek yok edilmesi yöntemine soğuk lipoliz yöntemi deniyor. Yağ hücrelerine soğuk baskı uygulandığında yağ hücreleri parçalanarak ölüyor. Egzersizle ve diyet yaparak eritilemeyen yağ depoları soğuk lipoliz ile hızlı bir şekilde yok etmek için fırsat denebilcek bir zayıflama yöntemidir.

Soğuk Lipoliz  Nasıl Yapılır?

Soğuk lipoliz yöntemi (dondurarak zayıflama) ile göbek, yan bölge, alt karın, bacak, basen gibi bölgelerde uygulanarak tek seansta yağ depolarının %40'ına kadar atılması sağlanıyor. Diyet veya egzersize ayıramayan, vakit ayırsalar dahi bu bölgeleri eritemeyenler için ağrısız, acısız bir operasyondur. 1 seansta o bölgedeki yağların parçalanması sağlanır. Liposuction gibi daha eski teknoloji kullanılarak yapılan tedaviye karşı etkili bir alternatiftir.

zayıflama yöntemleri

Uygulama sırasında yağ dokusunun toplandığı bölgeye soğuk verilerek yağ hücrelerinin kristalize olması sağlanır. O bölgedeki tüm yağ aynı tepkiyi verdiği için bölgede kötü görünümler ortaya çıkmaz. Kristalize olan yağlar vücuttan atılarak çok hızlı bir şekilde incelme sağlanıyor.
OkuyunKavitasyon Nedir?
Soğuk Lipoliz Cihazı bölgesel yağlanma olan yere vakumlayarak emilmesini sağlar. Normal vücut sıcaklığından ayrılan yağ hücreleri 45 dereceye kadar ısıtılır. Sonra -5 dereceye kadar soğutularak yağ hücrelerini küçültür. Küçülen yağ parçaları vücuttan atılarak o bölgenin incelmesi sağlanır. Yağ depolarının yoğun olan bölgelerde daha etkilidir.

Soğuk Lipoliz Fiyatı Ne Kadar?

Soğuk Lipoliz fiyatı tek seans olarak 600TL - 1500TL arasında değişmektedir. Yaptırmadan önce Soğuk lipoliz yorumlarını okuyun.

Bir önceki "Egzersiz Öncesi ve Sonrası Beslenme" başlıklı yazımızda 'egzersiz öncesi, egzersiz sonrası, beslenme, beslenme önerileri' hakkında bilgiler verildi.