İbrahim Saraçoğlu Maydanoz Suyu Kürü Tarifi

- 23:19
Zahide Yetiş'in sunduğu Zahide ile Yetiş Hayat adlı programa katılan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu maydanoz kürü tarifini verdi. Kür hakkında detaylı bilgiler verdi.
Zayıflattığı düşünülen kür tarifi gerçekten zayıflatıyor mu?

İbrahim Saraçoğlu maydanoz kürünü izleyicilere şöyle anlattı:
Vücudumuzdaki toksinleri atmak için özellikle karaciğerdeki birikmiş toksinlerin dışarı atılması için kullanılmaktadır. Cildiniz karaciğerin aynasıdır. Yani maydanoz suyu kürü karaciğerdeki toksinleri atacaktır. Karaciğer yağlanması varsa bunu ortadan kaldıracaktır. Cilt altındaki iltihapları dışarı atar. Işıl ışıl taze bir cilde sahip olmak için kullanın.

kür tarifiKaraciğer yağlanması şikayeti olanlar, ALT, GGT enzimi yüksek olanlar, yağ yakmaya yardımcı maydanoz limon kürünü kullanabilirler. Sabahları yorgun kalkanlarda karaciğer yağlanması görülme olasılığı daha fazladır. Bu yağlanmayı geçirecek ilaç olmadığı için maydanoz suyu kürü ile bu yağlanmanın önüne geçebilirsiniz. 1 hafta sonunda sabahları daha dinç kalkmanızı sağlayacaktır. Cildinizi güzelleştirecektir.

Maydanoz Kürü Tarifi

Malzemeler
1 demet maydanozu
2 yemek kaşığı limon
1 bardak su

Hazırlanışı
1 demet maydanozu ince ince doğrayın. Blender kabının içine yerleştirin. Üzerine 2 yemek kaşığı kadar limon sıkın. Üzerine bir bardak su ekledikten sonra blender ile su kıvamına gelene kadar çekin.
Aşağıdaki kullanma önerilerine uyarak afiyetle için.

Maydanoz Suyu Kürü Zayıflatır mı?

İbrahim Saraçoğlu bu konu hakkında "Maydanoz limon suyu kürü ilk 5 gün vücuttan su atar. Bir miktarda olsa zayıflama meydana gelir. Bir miktar yağ yaktırır. Ama bu gerçek anlamda zayıflama sağladığını göstermez. 5 gün sonunda vücut tekrar su tutmaya başlar." dedi.

Maydanoz Suyu Kürü Nasıl Kullanılır?
  • Sabah aç karnına için.
  • 15 gün süreyle her gün 1 bardak için.
  • 5 gün ara verdikten sonra bir 15 gün daha içebilirsiniz. 
  • Köy maydanozu tercih edin.
  • 6 ayda 1 ay içebilirsiniz.

Maydanoz Limon Kürü Tarifini İzleyin...

→ Bir önceki "Yulaf Ezmesi Diyeti" başlıklı yazımızda 'yulaf ile zayıflama, yulaf ezmesi, diyet listesi, kilo verdiren diyet' hakkında bilgiler verildi. Kilo vermek için okuyun...