Limon Suyu İçmeniz İçin 7 Neden

- 17:25
Limon suyuna son zamanlarda diyet listelerinde çok sık görür olduk. Uzmanlar limon suyuna neden bu kadar önem veriyor hiç düşündünüz mü? Özellikle sabahları içilmesi tavsiye edilen limon suyunun faydaları hakkında bilgiler verelim. Bu bilgileri okuduktan sonra limon suyunu daha bilinçli kullanacağınızdan emin olabilirsiniz. İşte sabahları limon suyu içmeniz için 5 neden...
-1- Sadece su içerek bile vücuttaki toksinleri dışarı atabilirsiniz. Bu süreci biraz hızlandırmak isterseniz limon suyuna ihtiyacınız olacak. C vitamininin detoks etkisi vardır. Vücutta biriken zararlı maddeleri dışarıya atılmasını sağlar.

-2- Cildinizdeki kırışıklıklardan ve çizgilerden mi yakınıyorsunuz? Limon suyu içeriği cilt kızarıklarınızı ve ince çizgilere iyi gelir.
limon suyu

-3- İçeriğindeki C vitamini bağışıklığı güçlendirir. Soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklara karşı sizi korur.

-4- İçeriğindeki potasyum daha iyi düşünmenizi sağlar. Dikkat eksikliğiniz varsa C vitamini içeren besinleri daha fazla tüketmelisiniz.Beynin daha iyi çalışmasını sağlar.

-5- Solunum probleminiz varsa limonlu su içmenizi tavsiye ederim. Limon suyu nefes yollarını açar, enfeksiyon varsa temizler.

OKUYUNLimon Suyu Zayıflatır mı?

-6- Limon suyu kilo vermenizi sağlar. Sabahları içeceğiniz limon suyu iştahınızı kapatarak gün boyu abur cuburdan ve zararlı yiyeceklerden uzak durmanızı sağlar.

-7- Limon suyu stresi azaltır. Sakinleştirici özelliği ile daha iyi düşünmenizi sağlar. Unutkanlığı azaltır.
Her sabah aç karnına bir bardak limon suyu içmenizi öneririm.
→ Bir önceki 3000 Kalorilik Kilo Alma Diyeti Listesi başlıklı yazımızda 'kalori diyeti, kilo alma diyeti, 3000 kalori alma, kilo almak için diyet listesi' hakkında bilgiler verildi.