Pinner Test Nedir?

- 00:20
Pinner Test adını son zamanlarda çok sık duyar olduk. Özellikle sağlıklı beslenmenin yollarını arayan kişiler ve ünlüler pinner test yapmak için uzmanların yolunu tutuyor. Besinlerin kişiye sağladığı faydalar veya zararlar kişiye göre değişmektedir. Hangi yiyeceklerin size zarar verdiğini, kilo aldırdığını pinner test yaptırarak öğrenebileceksiniz.
Pinner test ile merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

Pinner Test vücudunuza zarar veren yiyecekleri bulmak için yapılır. Bir çok ünlü sosyal medya hesaplarında test sonuçlarını açıklayınca pinner test daha fazla ilgi odağı oldu. Sağlıklı olduğunu düşünerek yediğiniz bir çok besinin daha sonradan sizi rahatsız ettiğini düşünürsünüz. Bknz: Gıda İntoleransı. Bu besinler kilo verememe, obezite, bağırsak şikayetleri, cilt ve deri hastalıklarına neden olabilir. Hangi yiyeceklerin sizi rahatsız ettiğini halk diliyle söylersek 'yaramadığını' bir test yardımı ile öğrenebileceksiniz. Sindirilmeyen besinler vücutta depolanır, kilo almanıza neden olur. Kilo almanızın nedeni yediğiniz bir tek yiyecek olabilir.

pinner test

Pinner Test Nasıl Yapılır?

Hangi yiyeceklerin size zarar verdiğini düşünüyorsanız bunu pinner test yardımı ile öğrenebilirsiniz. Bunun için bir uzmana gitmeniz gerekiyor. Parmak ucundan kan alınarak vücudunuza zarar veren yiyecekler tespit edilir. Gıda intoleransınız olduğu tüm besinleri pinner test ile bulabilirsiniz. Kanın alınmasından sonra incelemeler başlar. Ülkemizde en çok tüketilen 150 üzeri yiyecek ve içecek ile kanınızın verdiği tepkiler incelenir. Raporlama süresi 15 günü bulabilmektedir.

Kimler Yaptırmalı?

Yapılan araştırmalara göre 100 kişiden 48'inde gıda intoleransı bulunuyor. Hangi yiyeceklere alerjisi olduğunu bilenlerin oranı ise sadece %2. Size kilo aldıran, zarar veren yiyecekleri pinner test ile öğrenebilirsiniz.
  • Kilo sorunu,
  • Kabızlık,
  • Akne,
  • Yorgunluk,
  • Bağ ağrısı,
  • Obezite,
  • Ödem, şişkinlik,
  • Mide şikayeti,
  • Cilt sorunları,
  • Migren şikayeti
  • Bağırsak sorunları olanlar pinnertest yaptırarak bu sorunlarını çözebilirler.

Kimler Yaptırdı?

Bir çok ünlü pinner test yaptırarak sonuçlarını sosyal medya aracılığıyla paylaşıyor. Murat Boz, Ezgi Mola, Damla Sönmez, Sinem Kobal, Elçin Sangu, Aslı Enver gibi bir çok ünlü pinnertest yaptıranlar arasında bulunuyor.

SONUÇ

Pinner Test sonuçları hangi yiyeceklerden uzak duracağınızı size açıklayacaktır. Bu teste göre beslenme planlarınızı yeniden düzenlerseniz daha sağlıklı kilo verebilir, diğer sağlık sorunlarını da daha hızlı süre de çözüme kavuşturabilirsiniz. Yaptırmayı düşünüyorsanız merak ettiğiniz soruları sorabilir, yaptırdıysanız sonuçlarınızı yorum yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.
→ Bir önceki Sağlıklı Kilo Almanın Yolları başlıklı yazımızda 'kilo alma, nasıl alınır, kilo almak için öneriler' hakkında bilgiler verildi.