Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü

- 22:02
Kür, iyileştirme manasına ve canlılık sağlamak için başvurulan hemen hemen tüm bakım ve beslenme yöntemlerini içermektedir. Bu türlerden beri olan göbek eriten limonlu yoğurt kürü yaklaşık uzun zamandan beri özellikle bayanlar tarafından kullanılmaktadır. Fazla kilolara sahip kişilerin bir türlü kurtulamadıkları kilolarından kurtulması için kullanılan bu kürü sizler de evlerinizde rahatlıkla yapıp deneyebilirsiniz.

Limonlu Yoğurt Kürü ve Zayıflama

Hem zayıflatan hem de vücudunun şekil kazanmasını sağlayan limonlu yoğurt kürünün pek çok faydası vardır. En başlıcası ise göbek çevresine zaman içerisinde birikmiş inatçı yağların vücuttan atılmasını sağlamaktadır. Öyle ki vücuttaki en inatçı yağlar göbek çevresinde ve kalçaların etrafında oluşan yağlardır. Bu bakımından bu yağlardan bu kürü düzenli olarak kullanarak kolaylıkla göbeklerinizi eritebilirsiniz. Şekilsiz göbeklerinizin de yeni bir biçim kazanmasını da yardımcı olmaktadır.
göbek eriten kür

Limonlu Yoğurt Kürünün Faydaları

➤ Hareketsiz günlerde bile kilo vermenize yardımcı olur.

➤ Metabolizmayı hızlandırır böylece sindirim sorununuzu ortadan kaldırır.

➤ Yağlarınızı eritir.

Limonlu Yoğurt Küründe Kullanılacak Malzemeler

Pek çok evde kolaylıkla bulunacak olacak olan limonlu yoğurt kürünün malzemeleri şu şekilde sıralanabilir:

➤ Yarım limon suyu

➤ 3 yemek kaşığı yarım yağlı olmak üzere yoğurt

➤ 1 çay kaşığı miktarında pul biber ( eğer pul bibere alerjiniz varsa ya da herhangi bir basur hastalığınız varsa pul biber yerine zencefil de kullanabilirsiniz. )
Tavsiye Yazı
 Zayıflama Kürü

Limonlu Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır?

Limonlu yoğurt kürü hazırlama şekli ise bir kâse alın ve yoğurdu, limonu ve diler pul biberini diler zencefili koyun ve karıştırın. Oldukça basit olan karışımın etkisini kısa süre içerisinde fark edebilirsiniz.

Yoğurt Kürü Ne Kadar Aralıklar İle Tüketilmelidir?
Gece uyumadan yarım saat kadar önce hazırladığınız karışımı tüketin. Bu karışımı bitirdikten sonra kesinlikle başka herhangi bir gıda yememeye dikkat edin. Düzenli olarak kullanırsanız bu kürün siz de yarattığı etkiyi bir kısa sonra fak edebilirsiniz. Limonlu yoğurt kürünün kullanımı süresi en az 2 haftadır. İki hafta boyunca bunu sürdürün.

Limonlu Yoğurt Kürünün Yan Etkisi Ya da Zararı Var Mıdır?

Limonlu yoğurt kürünün yan etkisi normalde bulunmamaktadır. Ama içerisinde hazırlama sırasında pul biber gibi bir baharat kullanılacağı için bu baharata alerjisi olanlar dikkatli olsun. Bunun yanı sıra basur gibi hastalıklara da sahip olan kişilerde de en az alerjik olanlara göre zararı olabilir. Ayrıca hamile bayanların, hamile şüphesi olan bayanların ve bebek emziren bayanların kesinlikle bu kürü kullanmasını tavsiye etmiyoruz. Bu bakımdan kullanmadan mutlaka dikkatli olun.
→ Bir önceki Spordan Önce ve Sonra Kahve İçilir mi? başlıklı yazımızda 'spordan önce, spordan sonra, kahve, içilir mi' hakkında bilgiler verildi.